Trützschler, Türk Tekstilcisi ile KTM 2017’de buluşuyor

Trützschler, Türk Tekstilcisi ile KTM 2017’de buluşuyor

Trützschler ,KTM 2017 Fuarı’nda Jumbo Kovalar için Entegre Cer Makinesi IDF 2 ve T-MOVE / 1200 ile en son tarak modeli TC 15'i sergileyecek.

03 Mart 2017 - 14:46

Tekstil teknolojilerinin başarılı üreticisi Trützschler, Türkiye pazarına sunduğu yeni teknolojileri Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2017’de tanıtacak. İplik eğirme, nonwoven, yapay elyaf ve garnitür çözümleri konusunda Türkiye’de uzun yıllardan bu yana faaliyetlerini sürdüren Trützschler, Türk tekstil sektörünün kalbi konumunda bulunan Kahramanmaraş’ta, sektör temsilcileri ile KTM 2017’de yer alan standında buluşacak.

Türkiye pazarında uzun yıllardan bu yana faaliyet gösterdiklerini belirten Trützschler Pazarlama Müdürü Michael Van Den Dolder, çalışmaları hakkında şu bilgileri paylaştı; “Trützschler yıllardır Türk pazarında faaliyet göstermektedir. Müşterilerimizle daha yakından temas kurmak için servis şubemiz 1997'de Gaziantep'te kuruldu. Trützschler Spinning, pamuk ve sentetik elyaflar, karışımları, yabancı elyaf tespiti, taraklar, çekme çerçeveleri ve tam tarama işlemi için temizlik ve açma hatları gibi komple ürün portföyünü ele alıyor. Trützschler Tarak Garnitür (TCC) ise temizleyiciler, taraklar ve silindir taraklar için tüm garnitürlerin yanı sıra ve OE açma silindirler için metal teller tedarik etmektedir. Trützschler, Türkiye'deki tüm önemli tekstil merkezlerindeki dokuz servis istasyonu, garnitürler konusunda eksiksiz bir hizmet hattı sunmaktadır. Trützschler Nonwoven ise nonwoven sistemler uzmanıdır. Trützschler Nonwoven, mekanik iğneleme, suyla karıştırma, kimyasal ve termal bağlardan oluşan 4 ağ yapıştırma işleminin tek tedarikçisi olarak hizmet veriyor.”

Özellikle Trützschler Spinning için Türkiye’nin her zaman önemli bir pazar olduğuna vurgu yapan Michael Van Den Dolder, “Kahramanmaraş, Türkiye'de bizim en yeni donanımlarımızın kurulduğu ana tekstil bölgelerinden biridir. Bölgede önümüzdeki yıllar için de birçok fırsat görüyoruz.” sözlerine yer verdi.

 

Trützschler’in Yenilikçi Teknolojileri KTM 2017’de

Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2017’de sergileyecekleri ürün gamına ilişkin detayları da paylaşan, Michael Van Den Dolder, sözlerini şöyle sürdürdü; “KTM 2017 Fuarı’nda Jumbo Kovalar için Entegre Cer Makinesi IDF 2 ve T-MOVE / 1200 ile en son tarak modelimiz TC 15'i sergileyeceğiz. Entegre Cer Makinesi IDF 2, rotor iplikleri kalitesini geliştirirken aynı zamanda üretim maliyetlerini de düşürür. Yeni Kova Dolum İstasyonu T-MOVE, yüksek aktarım hızlarında kova değişimiyle tarak verimliliğini artırır. Kovalar değişim esnasında hareket ettirilmediğinden, T-MOVE kovalar üzerinde son derece hassastır. JUMBO Kovalar, yeni bir format sayesinde daha önce mümkün olan seviyeden yüzde 43 daha fazlasını içeren kovalardır. Bu durum, daha az aktarım ve şerit geçirme anlamına geliyor.”

 

“KTM 2017, Müşterilerimizle Buluşmak İçin Mükemmel Bir Platform”

Kahramanmaraş’ın Türkiye tekstil sektörü içerisinde önemli bir konumda olduğuna vurgu yapan Trützschler Pazarlama Müdürü Michael Van Den Dolder, “Bizim için KTM 2017, mevcut müşterilerimiz ve potansiyel müşterilerimizle buluşmak için mükemmel bir platform. Türkiye'nin dört bir yanından büyük bir katılım ve çok sayıda verimli görüşmeler yapmayı dört gözle bekliyoruz.” sözlerine yer verdi. Trützschler, yeniliklerini yakından görmek isteyen tüm sektör temsilcilerini KTM 2017’de bulunan standına davet ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Barbaros Caddesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Sunuldu
Barbaros Caddesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Sunuldu
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı