Tüm işlerinde Germenicia’nın fotolarını sergiliyor

Tüm işlerinde Germenicia'nın fotolarını sergiliyor

Kahramanmaraş’ta Hausport ve İzomir Yapı Marketin Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yaşar, resmi evraklarında Kahramanmaraş Milliyetçiliği yapıyor. Kahramanmaraş’ın tarihi ve turistik değerlerinin görsellerini resmi evraklarına bastıran İşadamı Yaşar evraklarında da kentin reklamını yapıyor.

14 Aralık 2017 - 11:41

Sayısız medeniyete ev sahipliği yapan ve Akdeniz’in saklı cenneti olarak lanse edilen Kahramanmaraş, turizm alanında istediği başarıyı bir türlü yakalayamazken, Kahramanmaraşlı işadamı Hausport ve İzomir Yapı Market’in Yönetim Kurulu Başkanı ve Tümsiad’ın Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Yaşar kentin turizm değerlerini fatura, mektup zarfı, antetli kağıt gibi resmi evraklarına bastırarak dağıtımını yapıyor.

Bütün Kahramanmaraşlılara örnek olacak bir çalışmayı yapan İşadamı Yaşar; “Kahramanmaraş’ın eşi benzeri bence dünyada yok. Eşsiz bir memlekette yaşıyoruz ve kentimizin tüm değerlerine sahip çıkmak zorundayız. Turizmden daha çok pay almak istiyoruz, turizm gelişirken kent insanının ekonomisi daha da iyi olur. Firmam inşaat alanında faaliyet gösteriyor, turizm sektöründe olmamama rağmen böyle bir fikir geldi aklımıza. Bende faturalarımdan, isrsaliye makbuzlarıma, antetli kağıtlarıma, mektup zarflarımın üzerine, kartvizitlerimize, hatta promosyon olarak yaptırdığımız kalem, çanta, şapka gibi materyallerimizin üzerine de Germenicia antik kentinin fotoğraflarını bastırdık.

Bu alanın Kahramanmaraş’ta olduğunu kendi imkanlarımızca anlatmaya çalışıyoruz. Bununla ilgili geri dönüşte alıyoruz. İl dışına gönderdiğimiz işlerimizde evraklarımızın üzerinde Germenicia antik kentine ait taban mozaiklerini gördüklerinde bize ‘böyle bir yer var mı Kahramanmaraş’ta’ diye soruyorlar. Biz üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah germenicia taban mozaikleri ziyarete açıldığında daha da iyi olacağına inanıyorum” dedi.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x