“Türk milletinde iman gücü olduktan sonra sırtı yere gelmez”

“Türk milletinde iman gücü olduktan sonra sırtı yere gelmez”

İnşaat Yalıtım ve Yapı Malzemeleri (İZOMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yaşar, Türkiye’nin önünün açık olduğunu, ülkenin çok büyüyeceğini ve yakın bir gelecekte Osmanlı kadar büyük bir Türkiye’nin geleceğini söyledi.

22 Aralık 2017 - 02:22

Osmanlı’nın silahla veya askerlerinin yiğit olmasıyla Dünya ya hükmetmediğine dikkat çeken Yaşar, “Biz iman gücüyle, manevi değerlerimizle bugünlere geldik. Silahın bizim için hiçbir önemi yoktur. Biz iman kuvvetiyle inşallah yine Osmanlı kadar büyük bir devlet olarak yeniden geliyoruz” dedi.

 

“Müslümanlardan Kimseye Zarar Gelmemiştir”

Türkiye’nin önünü parlak olduğunu ve geleceğe güvenle baktığını kaydeden Zafer Yaşar konuşmasını şöyle sürdürdü: “Önümüzde bir seçim süreci var. Ben ülkemizin önünün açık olduğunu düşünüyorum. Çok büyüyeceğini düşünüyorum. Osmanlı kadar büyük bir Türkiye geliyor. Biz buna inanıyoruz. Düşmanlarımız şuan son kozlarını oynuyor. Bu anlamda sabretmemiz gerektiğini düşünüyorum. Osmanlı silahla tüfekle veya askerlerinin yiğit olmasıyla biz bu Dünya ya hükmetmedik. Biz iman gücüyle, manevi değerlerimizle bugünlere geldik. Silahın bizim için hiçbir önemi yoktur. Biz iman kuvvetiyle inşallah yine Osmanlı kadar büyük bir devlet olarak geliyoruz. 80 milyon nüfusumuz var. Ülkemiz ailevisiyle Sünni’siyle çok güzel. Bu ülkede hepimize yer var. Biz Müslümanlardan hiçbir kimseye bir zarar gelmemiştir. İnsanlarımıza yaşadığımız alanlarımıza sahip çıkalım. Bayrağımıza sahip çıkalım. Ülkemizin durumu sürekli değişiyor.”

 

“Herkes Ayağını Yorganına Göre Uzatmalı”

İnşaat işiyle uğrayan vatandaşlara da önerilerde bulunan Yaşar şunları söyledi:  “Artık ekonomistler 3 aylık durumunu bile stratejik olarak söyleyemiyorlar. Her alanda her şey hemen değişebiliyor. Ama ülkedeki durumlara baktığımızda ülkenin önünü açık olacağını düşünüyoruz. Ben inşaatçı arkadaşlarımıza önerim çok büyümeye gerek, herkes ayağını yorganına göre uzatsın. İnşallah 2019 seçimlerinden sonra kartımızı alırız. Başkalarına zarar vererek büyümenin bir anlamı yok. Türkiye G20 ülkeleri arasında en hızlı büyüyen ülkeler arasına girdi. Tabi ki bu bizi motive anlamında etkiliyor. Bizlerde yurt dışı gezilerimizde hakikaten bir cihan devleti olduğumuzu yurt dışından bakınca anlıyoruz. G20’ler de ilk sıralarda yer alacak konumdayız.  Ülkemizin gücünü dışarıdan bakınca daha iyi anlıyoruz. Hamdolsun ülkemizde şuan güzel şeyler oluyor.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...