Türk Polis Teşkilatı 172 yaşında!

Türk Polis Teşkilatı 172 yaşında!

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172’nci yıldönümü nedeniyle Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve İl Emniyet Müdürlüğü’nü temsilen bir heyetle beraber Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret etti.

09 Nisan 2017 - 07:27

Necip Fazıl İlkokulu Anasınıfı öğrencileri ve idarecileri de emniyet teşkilatının 172.Kuruluş Yıl Dönümünü kutlamak amacıyla Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Necip Fazıl İlkokulu öğretmenleri ve öğrencilerine kütüphane ve dinlenme odası tanıtılarak kısa bir süre de olsa hoş vakit geçirmelerine yardımcı olması amacıyla Polis Teşkilatını tanıtıcı eğitici ve bilgilendirici materyaller ile bu kapsamda hazırlanan broşürler dağıtıldı.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Doğan İnci de teşkilatındaki görevliler için bir mesaj paylaştı. İnci paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin içinden geçtiği zorlu günlerde mesai mefhumu gözetmeksizin ‘Söz konusu vatan milletse yüreğimiz ve bedenimiz kalkan olur’ anlayışıyla gece gündüz çalışan değerli mesai arkadaşlarım! Emniyet teşkilatı olarak halkın huzur ve güvenini birinci önceliğimiz sayan Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, demokratik, laik, sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olmanın gururu ve bilinci içerisinde olan teşkilatımız görevini en iyi şekilde yerine getirme azim ve gayreti içerisindedir. Huzur ve güvenin etkin ve kalıcı hale getirilmesi, teknik ve teknolojik imkanları suçla mücadelede kullanılması, tüm teşkilat tarafından hukuk kurallarının uygulanması, eğitime önem verilmesi her anlamda disipline riayet, kaliteli hizmet sunma anlayışı vatandaşlarımızda saygı, sevgi ve güvene dayalı ilişkilerin geliştirilmesi ile mümkün olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatımızın 172. Kuruluş Yıldönümünü kutlar, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ve malüllelerimizi de minnetle anarım. Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nün her kademesinde çalışan personeline, aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim.” (HABER: KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x