Türkiye, terörün hedefi konumunda

Türkiye, terörün hedefi konumunda

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, yönetim kurulu üyeleriyle beraber Kahramanmaraş Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulundu. Akpınar burada yaptığı açıklamada; Türkiye’nin dış odaklarının ve terör örgütlerinin hedefi konumunda olduğunu söyledi.

16 Aralık 2016 - 07:44

İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısı sonrası MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı, Kahramanmaraş Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretin ardından gazetemize açıklama yapan İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, bu terör belasının üstesinden gelmek için birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemine değindi. Akpınar, “Türkiye şu anda bir taraftan FETÖ, bir taraftan PKK, bir taraftan PYD olmak üzere terör örgütlerinin ve dış odakların hedefi durumunda! Biz Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan tüm vatandaşlar olarak bu zor günlerin altından inşallah hep birlikte kalkacağız” dedi.

Dış odakların, Türkiye’yi parçalamak ve yok etmek için terör örgütlerine desteklerini artırdıklarını kaydeden MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Akpınar, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne yaptıkları ziyarete ilişkin şunları söyledi: “Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyelerimizle beraber İstanbul Beşiktaş'ta yapılan hain ve kalleş saldırıdan dolayı Kahramanmaraş ilimizde Çevik Kuvvet Şube müdürlüğümüze bir ziyaret gerçekleştirdik. Başta emniyet teşkilatımızın ve yüce Türk milletinin başı sağ olsun.” Terör belasıyla mücadele etmek için Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir araya geldiğini belirten Akpınar, şöyle konuştu: “Liderler, Türkiye'de yaşanan bu zorlukların altından kalkmak ve terörle mücadele konusunda bir birliktelik oluşturmak için bir araya geldiler. Dolayısıyla biz de Türk milletinin birlik ve beraberlik içerisinde bu kötü günleri aşacağına canı gönülden inanıyoruz. Biz, milliyetçi ve ülkücü hareketin mensupları olarak her zaman ülkemiz için ülkemizin geleceği için taşın altına elimizi değil gövdemizi bu zamana kadar koyduk. Koymaya da devam edeceğiz. Cenab-ı Allah, yüce Türk Milletinin üzerindeki kara bulutları, sis bulutlarını bir an önce inşallah ortadan kaldırır ve önümüzde aydınlık bir Türkiye buluruz. Yine bunun yanında Cenabı Allah gencecik insanlarımızın, polis memuru kardeşlerimizin mekânlarını cennet eylesin. Kur’an-ı Kerim'deki bir ayette de belirtildiği üzere Allah yolunda öldürülenlere ölü demeyiniz. Onlar diridirler fakat siz bunu bilmezsiniz. Yüce Mevla'nın arz ettiği gibi biz de burada şunu diyoruz: Şehitler ölmez. Bu ülke var oldukça her zaman insanlarımız vatan toprağı için elbette şehit olacaklardır. Ama biz gelecek anlamında hiçbir zaman inancımızı kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz.” (KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KSÜ’nün Yeni Rektörü Tokatlı Prof. Dr. Mahmut Ak Oldu
KSÜ’nün Yeni Rektörü Tokatlı Prof. Dr. Mahmut Ak Oldu
İnternetin Olmadığı Ortamdan Yükselen Yemek Sipariş Sitesi
İnternetin Olmadığı Ortamdan Yükselen Yemek Sipariş Sitesi