Türkiye Yazarlar Birliği’nden “Yûnus Söyler Dilimiz” Paneli

Türkiye Yazarlar Birliği’nden “Yûnus Söyler Dilimiz” Paneli

Türkiye Yazarlar Birliği Kahramanmaraş Şubesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi iş birliği ile “Yûnus Söyler Dilimiz” başlıklı bir panel tertip ediliyor.

08 Nisan 2021 - 14:04

Güzel Türkçemizi Anadolu topraklarında mayalayan, çağlar öncesinden çağlar ötesine gönül diliyle seslenen Türkçenin en büyük ozanı Yûnus Emre’nin vefatının 700. yılında Cumhurbaşkanlığımızın 2021 yılını “Yûnus Emre ve Türkçe Yılı” ilan etmesi münasebetiyle Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ve Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Kahramanmaraş Şubesi iş birliğinde “Yûnus Söyler Dilimiz” başlıklı bir panel gerçekleştiriliyor.

Açılış konuşmalarını TYB Kahramanmaraş Şube Başkanı Fazlı Bayram ile KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ın yapacağı; TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan ile Edebiyatçı Mustafa Özçelik’in konuşmacı olarak katıldığı paneli, TYB Kahramanmaraş Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Öğr. Gör. Mehmet Yaşar yönetecek.

9 Nisan 2021 Cuma günü saat 14.30’da zoom uygulaması üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirilecek olan “Yûnus Söyler Dilimiz” başlıklı panel, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi youtube kanalından da canlı yayın şeklinde izlenebilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi