Türkoğlu Avasım sporcularından büyük başarı

Türkoğlu Avasım sporcularından büyük başarı

Türkoğlu Avasım Derneği, Elazığ’da yapılan ön eleme yarışlarında başarılı olarak Fetih kupasına katılmaya hak kazandı.

30 Nisan 2019 - 03:25

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Okçular Vakfı Organizasyonunda Mayıs Ayında İstanbul’da düzenlenecek olan 7. Uluslararası Fetih Kupasın ön elemeleri Elazığ’da yapıldı. Yaklaşık 400 sporcunun katıldığı ön eleme müsabakalarında dereceye giren ilk 10 sporcu Fetih kupasına katılmaya hak kazandı.

Başkan Yiğit: “Başarımız, Daha Büyük Başarılara Vesile Olsun”

Türkoğlu Avasım Geleneksel Okçuluk Derneği Başkanı Metin Yiğit yaptığı açıklamada: “Türkoğlu Avasım Derneği olarak kurulduğu günden bu yana Geleneksel Türk Okçuluğunu ve Ata sporlarımızı yeni nesil gençliğe adapte etmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Ön elemeler sonucunda ilk on içerisine giren 3 sporcumuz Fetih kupasına katılmaya hak kazandı. Ayrıca ilk 10’a en çok sporcu yerleştiren takım olma başarısın gösterdik. 

Temennimiz odur ki önümüzde ki yıllarda Geleneksel Okçuluk ve Ata sporlarımızın Merkezi Türkoğlu olup, camiada Türkoğlu Avasım Derneğimizin faaliyet ve başarıları sıkça zikredilir olacaktır. Türkoğlu Avasım olarak desteğini bizden desteğini esirgemeyen devlet büyüklerimiz başta olmak üzere dualarıyla bizlerin başarısına ortak olan çok kıymetli gönüldaşlarımıza bir kez daha teşekkür eder, ön elemelerde kazandığımız başarının bir sonraki müsabakalarda daha büyük başarılara vesile olmasını Cenabı Allah’tan temenni ederim.” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü