Türkoğlu Belediyespor farka koştu!

Türkoğlu Belediyespor farka koştu!

Büyükler Ligi 1. Amatör Ligde mücadele eden Türkoğlu Belediye Spor hedefi olan BAL’a adım adım yaklaşıyor.

31 Ocak 2017 - 19:17

Oldukça heyecanın tavan yaptığı Kahramanmaraş Yerel Amatör Küme Büyükler 1. Amatör Kümede Toplam 15 takımın katıldığı A ve B grubu olmak üzere 2 grupta oynanan mücadelelerde Şampiyonluk mücadelesi devam ederken her hafta birbirinden önemli mücadeleler sahalarda sahne alıyor.

Her hafta birbirinden heyecanlı maçlara sahne olan ligde, B Grubunda 9. hafta maçında Türkoğlu Belediyespor deplasmanda Bertizspor’u 9-0 mağlup etti. Kahramanmaraş 1. Amatör B Grubu’nda Türkoğlu Belediyespor ile Bertizspor karşılaştı. Türkoğlu Spor Kompleksinde oynanan Türkoğlu Belediyespor – Bertizspor maçını, 9-0 kazandı.

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR;

Türkoğlu Belediyespor’un golleri 4-49.Dakika Mustafa Oğuz, 55- 75- 86 Dakika Seçkin Öney, 62-80 Dakika Kamil Çetintaş, 68 Dakika İlker Akkaya ve 84 Dakika Ufkun Erişmiş futbolcular tarafından atıldı.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Spor kamuoyunun da yakından takip ettiği gibi Pazar günü Türkoğlu Spor Kompleksinde oynanan Türkoğlu Belediyespor - Bertizspor müsabakası Türkoğlu Belediye Spor futbol takımımızın 9-0 galibiyetiyle neticelenmiştir. Öncelikle, her zaman olduğu gibi bu müsabakada bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza, doksan dakika boyunca yüreklerini ortaya koyarak mücadele eden futbolcularımıza, teknik ekibimize ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum” dedi. (HABER: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş Sosyal Girişimcilik Merkezi’nin İmzaları Atıldı
Kahramanmaraş Sosyal Girişimcilik Merkezi’nin İmzaları Atıldı
Bakan Kacır, Londra’da Kahramanmaraşlılarla bir araya geldi
Bakan Kacır, Londra’da Kahramanmaraşlılarla bir araya geldi