Türkoğlu’na yeni Aile Sağlığı merkezleri yapılıyor
Reklam

Türkoğlu’na yeni Aile Sağlığı merkezleri yapılıyor

Türkoğlu ilçesinde açılış aşamasında olan ve yapımı devam eden sağlık tesisleri hakkında Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ açıklamalarda bulundu.

05 Kasım 2019 - 01:36

TÜRKOĞLU İLÇESİNE 4 YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Nuri Öksüz açıklamasında, “İl Sağlık Müdürlüğü olarak göreve geldiğimiz günden bugüne ilimizdeki sağlık tesislerinin hizmet sunum kalitesini artırmak ve eksikliği hissedilen bölgelere yeni sağlık tesisi yatırımları yapmak üzere çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bu kapsamda Türkoğlu ilçemizde şu anda birisi İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Aile Sağlığı Merkezi müşterek binası, üç tanesi ise müstakil Aile Sağlığı Merkezi olmak üzere açılış aşamasında olan ve inşaatı devam eden 4 adet sağlık yatırımımız mevcuttur.” dedi.

 TÜRKOĞLU İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ YENİ BİNASINA GEÇİŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Nuri Öksüz, Türkoğlu İlçe Merkezinde yapımı %99 oranında tamamlanan ve geçici kabul aşamasında bulunan Türkoğlu İlçe Sağlık Müdürlüğü ve 6 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi binasının önümüzdeki günlerde aktif olarak hizmet vereceği müjdesini verdi.

MAHALLELERE 3 YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ

Türkoğlu İlçe Merkezine 6 Hekimlik yeni modern bir Aile Sağlığı Merkezi kazandırdıklarını dile getiren İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Nuri Öksüz buna ilave olarak Türkoğlu Büyük İmalı, Şekeroba ve Yeşilyöre mahallelerinde yeni Aile Sağlığı Merkezi inşaatlarının devam ettiğini ve hızla tamamlanarak en kısa sürede bölge halkının hizmetine sunulacağını söyledi. Öksüz açıklamasının devamında; “Büyük İmalı Mahallemize 1-2 hekimlik, Şekeroba ve Yeşilyöre Mahallelerimize ise 5 hekimlik Aile Sağlığı Merkezi İl Sağlık Müdürlüğümüzce planlanmış olup Bakanlığımız onayıyla inşaat çalışmalarına başlanılmış, şu anda ise Büyük İmalı Aile Sağlığı Merkezimiz %40, Yeşilyöre Aile Sağlığı Merkezimiz %60 ve Şekeroba Aile Sağlığı Merkezimiz %90 oranında tamamlanmış durumdadır. En kısa sürede halkımızın hizmetine girecektir. “ dedi.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Nuri Öksüz sözlerini şöyle noktaladı: “Türkoğlu ilçe halkının hak ettikleri kaliteli sağlık hizmetleri ihtiyacını karşılayacak olan yeni Aile Sağlığı Merkezlerinin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Sayın Sağlık Bakanımıza, Bakanlığımız Yetkililerine, Sayın Valimize ve şehrimizin değerli temsilcilerine teşekkür ediyor, Türkoğlu ilçemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi