Türkoğlu’nda 20 yıllık düzen değişti! Yeni başkan Mehmet...

Türkoğlu’nda 20 yıllık düzen değişti! Yeni başkan Mehmet Karaca!

Türkoğlu’nun yeni Belediye Başkanı Mehmet Karaca; “Seçimi hep birlikte kazandık. Bundan sonrası, Türkoğlu için siz çok kıymetli hemşehrilerim için hizmet etme zamanıdır. Var gücümüzle çalışacağız."

03 Nisan 2024 - 03:33

31 Mart Yerel Seçimlerinde  Yeniden Refah Partisindenden Türkoğlu Belediye Başkanı seçilen Mehmet Karaca, Millet Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu. Teşekkür etti ve tebrikleri kabul etti.

Halk ile kucaklaşan Karaca, burada yaptığı konuşmasında seçimi kaybedeninin olmadığını tüm Türkoğlu halkının kazandığına vurgu yaparak; "Kıymetli hemşehrilerim; sizleri selamların en güzeli olan Allah‘ın selamı ile selamlıyorum.

Bugün karşınıza sizlerin destekleriyle Türkoğlu belediye başkanı olarak çıkıyorum. Bizleri bu kutsal vazifeye getiren tüm Türkoğlu halkına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Bundan sonraki süreçte bize oy veren vermeyen  herkesin belediye başkanı olacağım.

6 Şubat‘ta yaşanan asrın felaketinin izlerini tamamen ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışacağız. Yaralarımızı hep birlikte saracağız. Yükümüzün ne kadar ağır olduğunu biliyoruz. Bu yükü omuzlamak için her bir vatandaşımızın desteği bizler için kıymetlidir.

Bugün sizlere halkın meydanına sizin meydanınıza davet ettim davetime icabet gösterip geldiniz. Allah hepinizden razı olsun. Seçim sürecinde başta değerli eşim Neslihan hanım ve aileme, kardeşlerime Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanımız Celalettin Kaplan ve teşkilatma, Kadın Kollarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca kalbiyle gönlü ile bizleri destekleyen tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra Türkoğlu için siz çok kıymetli hemşehrilerim için hizmet etme zamanıdır. Gecemizi gündüzümüze katarak sizlere verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı