Türkoğlu’nda denetlemeler arttırıldı

Türkoğlu’nda denetlemeler arttırıldı

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde cuma günleri kurulan pazarda tedbirler artırılırken pazar alanları denetlendi.

19 Nisan 2020 - 00:41

Dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan koronavirüs (covid-19) ile etkin mücadele edebilmek amacıyla Türkoğlu Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin yoğun bir çalışma süreci geçirdiği bu günlerde cuma günü kurulan Türkoğlu pazarında korona önlemleri de had safhaya çıkarıldı. Ekiplerce hem pazar esnafının hem de alışverişe gelen vatandaşların ateşi ölçülürken sosyal mesafeye uyulması, meyve sebze ve yiyeceklerin vatandaşlarca yapılmaması, olası temasların asgariye indirilmesi konusunda bilgilendirmeler yapıldı.  

Türkoğlu Kaymakamı Gürbüz Saltaş, Türkoğlu Tarım ve Orman İlçe Müdürü Halil Burç, Türkoğlu Emniyet Müdürü Bahadır Taphasan ve Türkoğlu Belediye Başkan yardımcısı pazar alanına giderek yapılan çalışmaları yerinden takip ettiler. Türkoğlu Tarım ve Orman İlçe Müdürü Halil Burç pazar alanında yapılan çalışmalarla ilgili Kaymakam Gürbüz Saltaş'a bilgi verdi.

Öte yandan pazar alanının girişine dezenfekte konulurken, Kaymakam Altaş ve beraberindekiler de vatandaşlarla sohbet ederek, alınan tedbir kararlarına uyulmasını istediler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 7 Kişi Yaralandı
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını...