Türkoğlu’nda virüs önlemleri çok sıkı tutuluyor

Türkoğlu’nda virüs önlemleri çok sıkı tutuluyor

Çin’de Meydana gelen ve Ülkemizde de hızla yayılan koronavirüsü nedeniyle, Türkoğlu Belediyesi ilçede tüm kurumlarda dezenfekte çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

27 Mart 2020 - 23:27

Türkoğlu Belediye Başkanlığının kurmuş olduğu özel ekipler tarafından dezenfekte çalışmaları ilk olarak kamu kurumlarında, camilerde, çocuk parklarında, Millet Meydanında, vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda son olarak ise Kahramanmaraş –Türkoğlu seferleri yapan toplu taşıma araçlarında dezenfekte çalışmaları yaptı.

Dezenfekte çalışmalarını yerinde takip eden Türkoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Bozdoğan; Ülkemizde görülen koronavirüsünün ilçemizde de yayılmaması için Türkoğlu Belediyesi olarak kamu kurum ve kuruluşlarımızda ilaçlama çalışmalarımız devam ediyor. Aynı zamanda Kahramanmaraş-Türkoğlu arası yolcu taşımacılığı yapan dolmuşlarımızda ilaçlandı. Bu vesile ile vatandaşlarımızın sağlığı için sosyal faaliyetleri kısıtlamamız hiç yapmamız gerekiyor. Bunun için devletimiz bütün önlemlerini aldı bunlara riayet etmemiz gerekiyor. İnşallah kısa zamanda atlatacağız. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını gerekmedikçe evlerinden çıkmamalarını rica ediyoruz, diyerek konuştu.
Dolmuş şöförü Emre Kocalar ise; Türkiye’nin içinde bulunduğu bu koronavirüs ile ilgili Türkoğlu toplu taşımacılar olaraktan kendi imkanlarımızla gerekli temizliği sağlamıştık. Bugünde Türkoğlu Belediyesi gerekli ilaçlamayı yaptı teşekkür ederiz. Bize bu konuda destek verdiler biz kendimizi artık ferah bir ortamda hissediyoruz. Türkoğlu halkına da temiz bir ortamda yolcu taşımacılığı yapmamızı sağlayan Türkoğlu Belediyesine teşekkür ederiz, dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x