Türkoğlu-Yeşilyöre Mahallesinde Paket Atıksu Arıtma Tesisi...

Türkoğlu-Yeşilyöre Mahallesinde Paket Atıksu Arıtma Tesisi çalışmaları tamamlandı

Kahramanmaraş’a kazandırdığı modern Atık Su Arıtma Tesisleriyle şehri çevreci bir kimliğe büründüren KASKİ Genel Müdürlüğü Türkoğlu-Yeşilyöre Mahallesinde yapımı devam eden paket atıksu arıtma tesisinin çalışmalarını tamamladı.

02 Aralık 2021 - 02:32

KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından içme suyu ve kanalizasyon şebeke hattı yenileme çalışmalarının tamamlanması ile modern bir altyapı sistemine kavuşturulan Türkoğlu-Yeşilyöre Mahallemizin kanalizasyon sularının arıtılması için proje kapsamında yapımına başlanmış olan Paket atıksu arıtma tesisinin yapım çalışmaları tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.

6 ay içerisinde tamamlanan tesis 1200m3/gün kapasiteli olarak planlanmıştır. Tesiste günlük 400 metreküp/gün atıksu arıtılacaktır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş’ta İl Milli Eğitim Müdürü Değişti: Göreve Turan Akpınar Getirildi
Kahramanmaraş’ta İl Milli Eğitim Müdürü Değişti: Göreve...
MEB'den İlk Kurban: Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Görevden Alındı
MEB'den İlk Kurban: Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü...