U13 Liginde heyecan başladı

U13 Liginde heyecan başladı

2016-2017 Futbol Sezonu U13 Ligi müsabakaları 8-9 Nisan 2017 Cumartesi - Pazar günü oynanan müsabakalar ile başladı.

10 Nisan 2017 - 12:51

Geçtiğimiz Ay içerisinde fikstürü çekilen ve bu hafta sonu oynatılması planlanan U13 Liginde heyecan tavan yaptı. Kahramanmaraş’ta 13 kulübün kulüp vize işlemi yaptırarak mücadele etmek için başvurduğu Futbol U13 Ligi 2016-2017 Sezonu grupları açıklanmasının ardından, tek grubun fikstürü çekilmiş ve 8-9 Nisan’da başlatılması planlanmıştı. Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Binası Mehmet Bağrıaçık toplantı salonunda yapılan fikstür çekiminde Kahramanmaraş ASKF Başkanı Ergün Önal, Futbol İl Temsilcisi Ali Kazancı, Tertip Komitesi üyeleri, kulüp başkanları ve temsilcilerinin katıldığı u13 Liginde mücadele edecek olan 2016-2017 Sezonu müsabakaları hafta sonu başladı.

 

U13 A GURUBU

Kahramanmaraş Yerel Amatör Küme U-14 kategorisinde birbirinden kaliteli takımlar yer alıyor.

Özellikle köklü kulüplerin yer aldığı gurupta İlçe takımlarından Afşin Tek Işık Spor yer alırken Grupta  

1920 Maraşspor, Arsan Sümerspor, Kurtuluş 1920 Spor, Kahramanmaraş Gençlerbirliğispor, Büyüksırspor, Kahramansarayspor, Turkuazspor, Maraşspor olmak üzere 9 kulüp yer alıyor. 9 Kulübün yer alması ile her hafta 1 takım fikstür gereği BAY geçecek.

 

U13 B GURUBU

A Grubu gibi B Grubunda da köklü kulüplerin yer aldığı gurupta yine 1 ilçe takımı olarak Göksun Belediyesi Spor Kulübü yer alırken grupta Uludazspor, Kızılseki Gençlikspor, Maraşgücüspor, Pazarcık Kartalkayaspor, Fener Gençlikspor, As Vefa, Kahramanmaraşspor olmak üzere 8 takım mücadele edecek.

 

LİSANSLAR ÇIKTI

Bütün takımların yeni sezon öncesi kadrolarını güçlendirdiği alt yapı olarak görülen U14 Liginde Filiz Lisans ve Lisans yenileme gibi işlemlerde Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Binasında tamamlanarak takımların lige çıkmasında yardımcı olunuldu. 100'ü aşkın yeni Lisansın çıktığı lisanslı sporcular U14’te heyecan ve futbolun yeni alanlara renk katacağı şimdi den belli olmaya başladı. (HABER VE FOTOĞRAFLAR: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x