Ücretsiz Etüt Merkezi ön kayıt başvuru süresi uzatıldı

Ücretsiz Etüt Merkezi ön kayıt başvuru süresi uzatıldı

Elbistan Belediyesi tarafından öğrenciler için açılan ve tamamen ücretsiz hizmet veren Etüt Merkezi'nin ön kayıt başvuruları yoğun talep nedeniyle uzatıldı.

01 Aralık 2023 - 18:25

Asrın Felaketi sonrası büyük bir yıkım yaşanan Elbistan'da öğrencilerin mağdur olmaması adına Elbistan Belediyesi tarafından ücretsiz Etüt Merkezleri kuruldu. Tamamen ücretsiz hizmet verecek olan Etüt Merkezleri için ön kayıt başvuruları 8 Aralık 2023 Cuma tarihine kadar uzatıldı.

KİMLER KAYIT BAŞVURUSUNDA BULUNABİLİR?

Elbistan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; "YKS grupları (ayt ve tyt) ve KPSS grupları için açılan Etüt merkezinin ön kayıt başvuruları 1 Aralık tarihinde sona erecekti. Ancak yoğun talebin oluşması ve  hiçbir öğrencimizin mağdur edilmemesi için başvuru süresi 8 Aralık 2023 Cuma gününe kadar uzatılmıştır " denildi.

BAŞKAN GÜRBÜZ: GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNİ ÖNEMSİYORUZ

Başkan Gürbüz konuyla ilgili yaptığı açıklamasında; " Elbistan'da depremden sonra ekonomik olarak vatandaşların gelirlerinde ciddi bir azalma oldu. Bugün dershaneler 50-70 bin lira fiyatlarla öğrenci alıyorlar. Biz gençlerimizin geleceğini çok önemsiyoruz. Bu yüzden Etüt Merkezi açmak istedik. Ders çalışmak, geleceğini inşaa etmek isteyen tüm öğrencilerimizi bekliyoruz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı