Ücretsiz yaz kursları devam ediyor

Ücretsiz yaz kursları devam ediyor

Kahramanmaraş Gönüllü Eğitimciler Derneği ve Özel Necip Fazıl Kolejinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu ücretsiz yaz kursu hız kesmeden devam ediyor.

03 Ağustos 2019 - 16:39

Onikişubat  Özel Necip Fazıl Koleji  öğrencileri öğretmenleriyle birlikte Necip Fazıl Kültür Merkezi salonunda ‘’Her Şey Birliktelik İçin’’ eğlence programı düzenledi. Eğlence programına eğitime gönül vermiş dernek üyeleri, Özel Necip Fazıl Koleji yöneticileri, öğretmenleri ve  çok sayıda davetli katıldı.

Eğlence programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından okul müdürü Cevdet Alperen, yaz kursunun değerlendirmesini  yaptı Alperen: " Altı haftalık yaz kursumuzun son günlerinde öğrencilerimizin yapmış olduğu ‘’Her Şey Birliktelik İçin’’ eğlence programı bizleri fazlasıyla mutlu etti.Öncelikle eğitim öğretim sürecinde bizlere desteklerini esirgemeyen öğretmenlerime ve öğrencilerimize bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür ederim."dedi.

Eğlence programında Özel Necip Fazıl Koleji öğrencilerinin hazırladıkları birbirinden güzel şiir dinletisi, türkü ve halk oyunu gösterileri ile katılımcıları coşturdu. Özellikle Kahramanmaraş’ın güzide müzik gruplarından ‘’HASODA’’ ya eşlik eden Sultan Açıkgöz ve Aysu Topaloğlu dinleyenlerden tam not aldı.

Programa renk katan diğer gösteride yine  Özel Necip Fazıl Koleji yaz kursuna katılan ‘’Ruşen ve Sıla Akdeniz‘’ kardeşlerin babaları ile yapmış olduğu tekvando gösterisi konuklar tarafından büyük beğeni topladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak Sahiplerine Teslim Edilecek”
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak...
Kahramanmaraş'ta Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı: Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Kahramanmaraş'ta Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı: Motosiklet...