Ufka Yolculuk Heyeti’nden Başkan Okay’a ziyaret

Ufka Yolculuk Heyeti’nden Başkan Okay’a ziyaret

Server Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından Türkiye genelinde bu yıl beşincisi düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmalarının Kahramanmaraş İl Heyeti tanıtım ve bilgilendirme ziyaretleri kapsamında Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı makamında ziyaret etti

30 Kasım 2016 - 12:04 - Güncelleme: 30 Kasım 2016 - 12:06

Ziyarete, Son Peygamber Platformu İl Temsilcisi ve 5. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları İl Sorumlusu İzzettin Pak’ın yanı sıra, Merdan Ahlâk Kültür ve Çevre Derneği Onursal Başkanı Salih Özsağır, Kur'an'ın Anlamıyla Buluşmak Platformu İl Temsilcisi Hüseyin Yılmaz, Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Kaan Yılmaz, Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları İl Komisyon Üyesi Muhammet Ali Özsağır katıldı.


5. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları İl Sorumlusu İlahiyatçı İzzettin Pak, Server Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından, bu yıl beşincisi düzenlenecek olan "Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları kapsamında ödüllü kitap okuma yarışması hakkında bilgiler verdi.


Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ise; sergi, kitap okuma, yarışma ve benzeri kültürel faaliyetlere Belediye olarak her zaman destek olduklarını ifade ederken; belediye olarak eğitim ve kültürel faaliyetlerinin aralıksız devam ettiğini, tarihi konakların restorasyonu, müzeler ve Milli Eğitimle yapılan çeşitli protokollerle Dulkadiroğlu’nun tarihi dokusunu canlandırmanın yanı sıra eğitim ve kültürel alandaki çalışmalarının da artarak devam ettiğini söyledi.  


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Okay, Ufka Yolculuk yarışma ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.


Kur'an'ın Anlamıyla Buluşmak Platformu Kahramanmaraş İl Temsilcisi Hüseyin Yılmaz’da platform olarak yaptıkları faaliyetler hakkında kısa bilgiler sundu. Kur'an'ın Anlamıyla Buluşmak, Kritik ve Analitik Düşünme, Helal ve Sağlıklı Gıda gibi alanlarda yaptıkları faaliyetleri dile getiren Yılmaz, bu kabulden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Ziyaret esnasında Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları İl Temsilcisi İzzettin Pak tarafından “Feyz’ül Furkan Kur’an-ı Kerim Meali” ve Merdan Ahlâk Kültür ve Çevre Derneği Onursal Başkanı Salih Özsağır tarafından 5. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları için hazırlanan tanıtım kataloğu takdim edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın