Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Ulaştırma...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Ulaştırma Çalıştayı'na Katıldı

Kahramanmaraş’ta yapılan Ulaştırma Çalıştayında Kahramanmaraş’ın Ulaşım Hizmetleri masaya yatırıldı.

01 Kasım 2020 - 04:21 - Güncelleme: 01 Kasım 2020 - 04:23

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının talimatları ve Valiliğimizin koordinasyonunda  yapılan Ulaştırma Çalıştayına, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Vali Vekili Mahmut Hersanlıoğlu, Milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Habibe Öçal, Cihat Sezal, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bürokratları ile ilgili kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri katılım gösterdi.

İzmirde yaşanan üzücü deprem hadisesi sonrası Çalıştay’dan erken ayrılmak zorunda kalan Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu,  ilimize kazandırılacak olan Hızlı Tren çalışmalarıyla ilgili de gelinen nokta hakkında bilgiler verdi.

Bakan Karaismailoğlu yaptığı açıklamada “ Kahramanmaraş için önemli projelerden biri de demir yolu biliyorsunuz. Önümüzdeki yıllarda demir yolu alanında ülkemizde önemli bir çığır açacağız. Bunlarla ilgili çalışmalarımız devam edecek. Yine, Adana, Mersin, Osmaniye, Gaziantep hattı ile ilgili de ihale çalışmalarımız devam ediyor. Kahramanmaraş-Nurhak hattımızda bu hatla bağlantılı. Burada da detaylı  proje çalışmalarımızda önemli bir mesafe kat ettik ve bugün de burada gerekli istişareleri yaptık. Projemizi yatırım programına aldık. İnşallah Kahramanmaraş il merkezi ile de hızlı tren hattını buluşturacağız,” dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ise katılımcılara, ilimize ulaşım alanında kazandırılacak hizmetlerle ilgili yapılacak çalışmaları anlattı.

Ünal ayrıca, yerel yönetimlerin ve ilgili kurumların Ulaşım ve Altyapı alanındaki sorun ve taleplerine de kısa süre içinde çözüm bulunması için çaba sarf edileceğini belirtti. 

Çalıştay, talep ve isteklerin belirtildiği soru cevap bölümünün ardından son buldu.

01

02

03

04

05

06

07

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı