Ülkü Ocakları Kahraman Afrin Gazisini ziyaret etti
Reklam

Ülkü Ocakları Kahraman Afrin Gazisini ziyaret etti

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları, Afrin Zeytin Dalı Harekatı’nın 4. Gününde şehit olan Üsteğmen Oğuz Kaan Usta'nın timine yardıma giderken sol ayağından vurularak gazi olan, silah arkadaşları arasında ‘Maraş Aslanı’ olarak anılan keskin nişancı Piyade Komando Uzman Çavuş Muammer Gürocak’ı Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesine bağlı Suçatı Mahallesi’ndeki Baba evinde ziyaret etti.

10 Şubat 2018 - 06:37

Kahraman gazi Muammer Gürocak’a teşekkür plaketi ve Türk Bayrağı hediye eden Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Kayış; “Bu Vatan için fedakârlık yaparak bedel ödeyen, önce vatanım, milletim ve bayrağım diyen sizler başımızın tacısınız. Siz, bütün Ülkü Ocaklıların kalbinde yer edinerek, gönüllerinde bayraklaştınız. Ben, Ülkü Ocakları adına size bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Biliyoruz ki geçmişte olduğu gibi bugünde Kahraman Türk Ordusu muzaffer olup, destanlar yazmaya devam edecektir” dedi.

Kahramanmaraşlı Gazi Piyade Komando Uzman Çavuş Muammer Gürocak (29) ise, cephedeki anılarını, duygu ve düşüncelerini paylaştı. Ülkü Ocaklarına teşekkür ederek; “Ziyaretinizden dolayı ziyadesiyle memnun oldum, biz cephedeyken bile sizlerin varlığını biliyor, dualarınızı hissediyoruz. Sağolun, varolun. Daha önce Kuzey Irak ve Fırat Kalkanı Harekâtı’nda El Bab’da da görev aldım. Biz bu yola para için veya şöhret için çıkmadık. Bizi yaşatan vatan ve bayrak sevdasıdır. Diğer arkadaşlarımında benim gibi düşündüklerini biliyorum. İstikametimiz Kızılelma” dedi.

Gerçekleşen ziyarette Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış’a Ülkü Ocakları İl Yönetimi ve Ülkü Ocakları Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Tufan eşlik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x