Ülkü Ocakları’ndan kamuoyu açıklaması

Ülkü Ocakları’ndan kamuoyu açıklaması

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanlığı son günlerde yaşanan afetler ve kazalardan dolayı “Kurtuluş Gecesi” programını 23 Şubat Pazar gününe erteledi.

08 Şubat 2020 - 04:25

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanlığından yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi:

“Değerli Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz;

Türk milleti olarak son günlerde yaşadığımız afetler ve kazalar bizlere tarifi zor acılar yaşatmıştır. Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem felaketinin henüz yaraları sarılmamışken Van’ın Bahçesaray ilçesinde yaşanan çığ felaketi ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yaşanan elim uçak kazası milletimizi derinden yaralamış ve hüzne boğmuştur.

Yaşanan hadiselerin sarsıntısı ve sıcaklığı ortadayken, Kahramanmaraş Ülkü Ocakları olarak planladığımız sanatçılarımız Ali Kınık, Atilla Yılmaz ve Mustafa Yıldızdoğan’ın katılımları ile gerçekleştireceğimiz “Kurtuluş Gecesi” programımızın bu metanetli günlerde düzenlenmesinin yakışık almayacağını düşünerek, programımızı 23 Şubat Pazar(Kahramanmaraş Otogar yanı, Merkez Kapalı Spor Salonu) gününe ertelemiş bulunmaktayız.

Anlayışınıza ve hoşgörünüze sığınarak; bu hassasiyetimizin müşterek duygularımız olduğunu ve sizler tarafından da anlayışla karşılanacağını umut ediyoruz.

Bu vesileyle tekrardan hepimizi derinden üzen bu afetlerde ve elim kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.”

Hüseyin KAYIŞ

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi