Ülkücü ülkücünün öz kardeşidir

Ülkücü ülkücünün öz kardeşidir

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı ve İl Başkan Adayı Mustafa Akpınar, 21 Mayıs’ta gerçekleşecek kongrelerinde seçimi kim kazanırsa kazansın ülkücü ülkücünün öz kardeşi prensibiyle hareket edeceklerini söyledi.

18 Mayıs 2017 - 16:19

İl Başkanlığı kongresine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı İl Başkan Adayı Mustafa Akpınar Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette kongre ile ilgili çalışmalarından söz eden Akpınar; “bu bir demokrasi yarışıdır. Şuan üç il başkan adayıyız. Bizde bu yarışa gireli 10 gün kadar oldu. Bu 10 günlük sürede ilçe başkanlarımızla, yönetimleriyle, delegelerimizle istişare halindeyiz. 21 Mayıs’ta yapılacak il kongremizde vizyonlu bir yönetimle sonuca ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

İlçe teşkilatlarına adaylığıyla ilgili ziyaretlerinde çok olumlu tepkiler aldığını da belirten Akpınar; “bu olumlu tepkiler tabiki bizi sevindirdi. İlçe teşkilatlarımızı ziyaret ettik ve görüş alışverişinde bulunduk. Tüm ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulları bizleri çok iyi karşıladı. İlçelerimizdeki ocak başkanlarımızla da görüşüp istişare ediyoruz. bizde ülkü ocak kökenli il başkan adayıyız.” Diye konuştu.

Açıklamalarında Kahramanmaraş’ta MHP’nin güçlü bir muhalefet yapacağı söylemlerine de açıklık getiren Akpınar, yanlışın karşısında doğrunun yanında olacağını belirtti. Akpınar şöyle konuştu; “Kahramanmaraş’ta güçlü bir muhalefet olmalı, şehrimize ayrı bir hava yaratır, şehrimizin daha iyi noktalarda olmasına katkı sağlar. Biz öncelikle Kahramanmaraş’ın bir marka şehir olmasını isteyen ve arzulayan bir il başkan adayıyım. Çevre illere bakıldığı zaman gelişmişlikleri ortada, bugün 2002 yılından itibaren Kahramanmaraş Ak Partiye hem yerel de hem de genelde çok üst seviyede destek vermesine rağmen karşılığını alamadı.

Kahramanmaraş’ın büyümesi ve gelişmesini istiyoruz, Kahramanmaraş’ın yararına olan, gelişimine katkı sağlayan hem iktidar partisinin hem yerel yönetimlerin vereceği her türlü kararın arkasındayız. Ortaya koyacakları olumlu projelerinin yanında olduğumuz gibi bizimde projelerimiz olacak. Bu projeleri de ilin milletvekillerine ve yerel yönetimlerine sunacağız.

Biz tabiki muhalefetlik yapacağız, yalnız muhalefetliği sırf muhalefet olsun diye değil, muhalefetliği yapıcı, uzlaştırıcı bir yapıda, saygı çerçevesinde yapacağız.”

Seçimden sonra da kim kazanırsa kazansın saygı çerçevesinde ilişkilerin devam edeceğine de vurgu yapan MHP Kahramanmaraş İl Başkan Adayı Mustafa Akpınar; “ben şuan iki il başkan adayımızla da görüşüyorum. MHP başka partiler gibi tek adaylı kongre yapmıyor. İlçe kongrelerimizin bir çoğunda bile iki aday çıktı ve yarıştı. Kahramanmaraş İl Başkanlığında ise şuan 3 il başkan adayıyız. Bu bir demokrasi sınavı, seçilen kim olursa olsun bizim il başkanımız, saygımız var, sevgimiz var, ülkücü ülkücünün öz kardeşidir.” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç evin çatısına uçtu
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç evin çatısına uçtu