Ünal: “Dava partilerinde işler istişare ile yürür”

Ünal: “Dava partilerinde işler istişare ile yürür”

Kahramanmaraş Lojistik Merkezi Açılışında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü Mahir Ünal, “İstişareye uymayanlarla ilgili de durum açıktır” dedi.

23 Ekim 2017 - 03:33

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ında katıldığı Türkoğlu ilçesinde kurulan lojistik merkezi açılış törenine katıldı.

Kahramanmaraş'ın artık bütün yolların kesiştiği bir merkez haline geldiğini ifade eden Ünal, Derin bir kriz yaşamış, geleceğe güvenle bakmayan, uçurumun kenarındaki bir ülkeden artık daha özgüvenli, gelişime ve yeniliğe açık bir ülke haline gelindiğini kaydetti.

Türkiye'nin bugün hayal bile edilemeyen bir konuma geldiğini anlatan Ünal, "Gelişmekte olan ülkelerin özgüvenine saldırırlar. Şimdi de 15 yıldır özgüvenimize saldırıyorlar, hem içerde hem dışarda." dedi.

AK Parti'nin sıradan bir parti olmadığını, millet hareketi, irade sembolü ve dava partisi olduğunu ifade eden Ünal, "Dava partilerinde işler istişare ile yürür. İstişareye uymayanlarla ilgili de durum açıktır. Bugün bizim yaptığımızı anlamaya çalışanların, bizi anlamalarını beklemiyoruz. Sizden isteğim, özgüvenini kaybetmeyin, geleceğe umutla bakın." diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x