Ünal: “Hiç kimsenin talimatı ile birileri teşkilatlara...
Reklam

Ünal: “Hiç kimsenin talimatı ile birileri teşkilatlara alınmayacak”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, yaptığı açıklamada önemli ifadelerde bulundu.

13 Mart 2020 - 03:22

Mahir Ünal, açıklamasında şunları dile getirdi: “7. Olağan Kongrelerimiz Kahramanmaraş ilçelerimizde büyük bir coşku ile başladı, Göksun’da kongremizi tamamladık, diğer 10 ilçemizde de yakın zamanda kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Kongrelerimiz boyunca, büyük fedakârlıklarla, tamamen gönüllü bir şekilde bu aziz davaya omuz veren kıymetli teşkilat mensuplarımızın, hemşerilerimizin heyecanlarına tanık oluyor, siyasetimizin en unutulmaz hatıralarını yaşıyoruz. Bu vesile ile kongrelerimizde aday olmayacağını bildiren değerli ilçe başkanlarımıza bugüne kadar verdikleri emekler, gösterdikleri samimi iş ahlakı ve paylaştığımız yoğun, verimli, şehrimize hizmetle geçen mesai için en içten şükranlarımı sunuyorum. Aynı duygularla, kongrelerimizde bayrağı devralmaya niyetlenen arkadaşlarımıza da sorumluluk duyguları, medeni cesaretleri için teşekkür ediyor, kendilerine bu zorlu süreçte başarılar diliyorum.

Kongre çalışmalarında genel merkezimiz, teşkilat başkanlığımız, parti organlarımız titiz bir araştırma süreci yürütmektedir. Bu kapsamda temayül yoklaması sonuçlarıyla birlikte adaylarımız geniş bir değerlendirmeye tabi tutulmaktadır. Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile bu süreç yeni Ömer’lerin, Hatice’lerin bulunması ve kadrolarımızın yenilenmesi sürecidir. İllerimizde hiç kimsenin talimatı ile birileri teşkilatlara alınmayacak, istişare ve titiz çalışmalarla süreç devam edecektir.

AK Parti’yi rekor oylarla her daim birinci parti yapan, hem ülkemizin hem şehrimizin büyümesinde, gelişmesinde, kalkınmasında doğrudan rol oynayan teşkilatlarımıza önümüzdeki kongrelerde kolaylıklar diliyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”