Uyuşturucu satıcılarına operasyon: 3 gözaltı

Uyuşturucu satıcılarına operasyon: 3 gözaltı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılarına yapılan operasyonda 3 kişi gözaltına altındı.

03 Nisan 2018 - 04:38

Alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılarına yönelik yapılan takipte uyuşturucu kullanıcıları ve bu kişilere uyuşturucu satışı yapan 3 şüpheli yakalandı.

02.04.2018 günü saat 18.30'da sokak satıcılarını takip eden Narkotik polisleri uyuşturucu satıldığı tespit edilen 3 sahsı ve bu kişilere uyuşturucu satan 3 şüpheliyi yakaladı.

Uyuşturucu satın alan şahıslardan bir miktar bonzai maddesi ele geçiren polis ekipleri, uyuşturucu satıcısı şahısları da tek tek yakalayarak bağlantılı oldukları adreste arama yapıp  toplamda satışa hazır 7 paket halinde 6,51 gram bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Şüpheliler Adnan E., Şahin Y. ile Coşkun Ç. Isimli sahıslar uyuşturucu ticareti kapsamında gözaltına alındı. Ayrıca kullanıcı Kadir T. isimli şahsın iki ayrı yaralama suçundan arandığı ve açık cezaevi firarisi olduğu anlaşıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...