Uyuşturucu tacirleri tutuklandı!
Reklam

Uyuşturucu tacirleri tutuklandı!

Kahramanmaraş'ta Narkotik ekipleri düzenlediği başarılı operasyonlar ile sokak satıcılarına göz açtırmıyor. Birçok kez suçüstü operasyon ile satıcıları yakalayan ekipler 2 ayrı operasyonda 2 satıcıyı daha yakaladı. Şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

18 Mayıs 2018 - 05:56

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılarına yönelik 2 ayrı  operasyonda suçüstü yakalanan 2 uyuşturucu satıcısı tutukladı.

Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş il merkezinde  Uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda, sokak satıcısı narkotik madde satarken suçüstü yakalanmış, 2 kullanıcı üzerinden 2 paket 0,96 gram bonzai ve 1 paket 0,29 gram eroin maddesi ele geçirilmişti. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli B.T. sevk edildiği adliye tarafından tutuklandı.

ilimizde Uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda, başka bir sokak satıcısı narkotik madde satarken suçüstü yakalandı. Kullanıcı üzerinden 2 adet captagon hap, 1 satıcı üzerinden 52 adet captagon hap  ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli F.D. sevk edildiği adliye tarafından tutuklandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x