Uyuşturucu tacirlerine nefes aldırmıyorlar

Uyuşturucu tacirlerine nefes aldırmıyorlar

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Kahramanmaraş’ta son yılların en yoğun denetimini gerçekleştiriyor. Her gün yeni adreslere baskın yapan Narkotikçiler uyuşturucu tacirlerine nefes aldırmıyor.

03 Ekim 2017 - 02:34

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Kurulan sivil timlerle bire bir takip yapılan kişiler anında yakalanarak gözaltına alınıyor.

İl genelinde son yılların en büyük denetimlerini yapan ekipler, kenti uyuşturucu tacirlerinden temizlemekte kararlı görünüyor. Sokak satıcılarına yönelik park, bahçe ve sokaklarda takip yapan narkotik timleri, üzerinde uyuşturucu hap taşıyan 4 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir taraftan Tarım Çalıştayına katılmak üzere Kahramanmaraş’a gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın güvenliğini sağlarken diğer taraftan da zehir tacirlerine yönelik operasyonlarını hız kesmeden devam ettirdi.

Önceki gün Dulkadiroğlu’nun kuzey mahallelerindeki park, bahçe ve sokak aralarında aralıksız takip yapan narkotik timleri uyuşturucu her birinin üzerinden sevkiyat yapılmak üzere uyuşturucu çıkan 4 kişiyi gözaltına aldı. Detaylı üst aramalarında satışa hazır 311 adet uyuşturucu hap ile 39 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Tacirler Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 

<a href="https://hizliresim.com/5Gmppj"><img src="https://i.hizliresim.com/5Gmppj.jpg"></a>

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yüzlerine Tükürmek Lazım Ama...
Yüzlerine Tükürmek Lazım Ama...