Vali Coşkun’dan Yaşlılar Haftası Dolayısıyla Huzurevine...

Vali Coşkun'dan Yaşlılar Haftası Dolayısıyla Huzurevine Ziyaret

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle Şehit Hakan Duyğal Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki büyükler ile bir araya geldi.

25 Mart 2022 - 03:33

Kahramanmaraş Valiliği koordinasyonunda;  Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Orman Bölge Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen program, büyüklerimize karanfil ve hediye takdimi ile başladı.

Daha sonra ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrenci ve öğretim üyeleri tarafından huzurevindeki misafirlerimize yönelik müzik dinletisi sunuldu.

Burada bir konuşma yapan Vali Coşkun, “Geçmişten bugüne köprü vazifesi gören, milli ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasını sağlayan büyüklerimize her zaman minnettarız. Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla bizlerde büyüklerimizi ziyaret edip halini hatırını sorduk ve hayır dualarını almaya çalıştık. Çok şükür huzurevinde konuk ettiğimiz büyüklerimizin sağlık durumu ve moral motivasyonları gayet iyi. Devletimiz, büyüklerimiz için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Her zaman büyüklerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu vesileyle büyüklerimize sağlık ve afiyet içerisinde hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Vali Coşkun’a ziyaretleri esnasında, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya ve ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri eşlik etti.

Program, huzurevinde kalan büyüklerimiz, Valimiz Ömer Faruk Coşkun ve protokol üyelerimizin Orman Haftası dolayısıyla fidan dikim etkinliğiyle sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zerdeçalın 11 faydası
Zerdeçalın 11 faydası
Ekinözü MHP’de istifa depremi
Ekinözü MHP’de istifa depremi