Vali Coşkun, Emniyet Kemeri Uygulamasına Katıldı

Vali Coşkun, Emniyet Kemeri Uygulamasına Katıldı

İçişleri Bakanlığının “Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri Genelgesi” doğrultusunda “Bayramınız Kemerli Olsun” temasıyla ilimizde sürücülerimize yönelik “Emniyet Kemeri Uygulaması” yapıldı.

30 Nisan 2022 - 22:56

Trafikte can güvenliğini korumak ve toplumsal farkındalığı arttırmak amacıyla; Kahramanmaraş Valiliği koordinasyonunda Kayseri Yolu Polis Uygulama Noktası ve Narlı Yolu Jandarma Uygulama Noktasında yapılan “Emniyet Kemeri Uygulamasına” Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’un yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan ve ilgili personel katıldı.

Vali Coşkun burada yaptığı konuşmada, “Bilindiği üzere İçişleri Bakanlığımız tarafından Ramazan Bayramı öncesinde 81 ilimizde eş zamanlı olarak “Bayramınız Kemerli Olsun” mottosuyla emniyet kemeri uygulaması yapılıyor.

Bizlerde bayram sevincimizin hüzne dönüşmemesi ve  sürücülerimize farkındalık oluşturmak amacıyla, Emniyet Müdürlüğümüz ve Jandarma Komutanlığımız ile birlikte Uygulama Noktalarında, hem sürücülerimize hayırlı bayramlar dileğinde bulunduk hem de Emniyet Kemeri konusunda hatırlatmalarda bulunduk.

Gördüğümüz kadarıyla bütün sürücülerimiz emniyet kemeri kullanımı noktasında özel bir hassasiyet gösteriyorlar.

Bu vesileyle hemşehrilerimize bir çağrıda bulunmak istiyorum. Nice güzel bayramlara sevdiklerimizle kavuşabilmek için lütfen emniyet kemerlerimizi takalım, trafik kurallarına uyalım” dedi.

Uygulama esnasında araç sürücülerine üzerinde kampanya görselinin olduğu çeşitli hediyeler takdim eden Vali Coşkun ve beraberindeki heyet, sürücüler ve yayalardan trafik kurallarına duyarlılık göstermelerini ve emniyet kemerini mutlaka takmalarını rica ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi