Vali Coşkun Şehit Aileleriyle İftarda Bir Araya Geldi
Reklam

Vali Coşkun Şehit Aileleriyle İftarda Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ve TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, ramazan ayı vesilesiyle şehitlerin aileleriyle iftar programında bir araya geldi. 

09 Nisan 2022 - 07:48

Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla başlayan iftar programında, Vali Ömer Faruk Coşkun, eşi Sevilay Coşkun, TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, İçişleri Komisyon Başkanı Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve protokol üyeleri iftarını şehitlerimizin aileleriyle birlikte yaptı.

Vali Coşkun, yaptığı açıklamada, “Ramazan ayının manevi atmosferinde iftar sofrasında şehitlerimizin kıymetli aileleriyle bir arada olmaktan büyük onur duyuyoruz. Şehitlerimizin aileleri bizlere Şehitlerimizin emaneti, bizler de emanetlerine sahip çıkmaya çalışıyoruz. Ramazan ayında iftar soframızı şereflendirdiğiniz için şükranlarımı sunuyorum. Bu mübarek aya huzurla ulaşmamıza vesile olan şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

Şehit ailelerimiz ile bir süre sohbet eden Vali Coşkun ve TBMM Grup Başkanvekili Sayın Ünal, şehit ailelerimize hayırlı ramazanlar dileklerinde bulundular.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x