Vali Mükerrem Ünlüer’in 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Vali Mükerrem Ünlüer’in 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

19 Ekim 2023 - 16:14

Vali Ünlüer yayınladığı mesajda şunları söyledi: “Toplumsal hayatımız içerisinde, Türk kamu yönetiminin ve yerel demokrasinin mihenk taşlarından biri olan Muhtarlık Müessesesi, kurulduğu 19 Ekim 1829 tarihinden bu yana mahallelerimizde köylerimizde kamu ile vatandaşlarımız arasında önemli bir köprü işlevi görmektedir.

Demokrasimizin ilk halkasını oluşturan Muhtarlarımız, fedakârlık gerektiren ve sorumluluğu olan bir görevi yerine getirerek, mahalle ve köylerinde hizmet üretme gayreti içerisinde çalışmaktadırlar.

İlimizde de muhtarlarımız, kamu kurum ve kuruşlarımızla yakın bir işbirliği içerisinde bulunarak, halkımızın sorunlarının çözümünde büyük rol oynamakta, kamu ve yerel yönetimlerin de etkin bir şekilde hizmet sağlamasında önemli bir sorumluluk üstlenmektedirler.

Bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımıza kamu hizmeti sunumunda en büyük yardımcımız olan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Ebediyete intikal etmiş muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, tüm muhtarlarımıza esenlik, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x