Vali Ömer Faruk Coşkun Çağlayancerit’i ziyaret etti

Vali Ömer Faruk Coşkun Çağlayancerit’i ziyaret etti

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Çağlayancerit’e gelen Vali Ömer Faruk Coşkun, ilk olarak Çağlayancerit Kaymakamlığı’nı ziyaret etti.

31 Temmuz 2020 - 05:39

Vali Coşkun'a, Kaymakam Vekili Pazarcık Kaymakamı Adil Nas tarafından ilçenin ekonomik yapısı, eğitim, sağlık ve asayiş hizmetleri, tarımsal faaliyetler, tarihi ve kültürel varlıkları hakkında bilgi verildi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Çağlayancerit Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Vali Ömer Faruk Coşkun, Başkan Hanifi Sarıaltun’dan Belediye hizmetleri ile ilgili bilgiler aldı.

Belediye bahçesinde de Çağlayanceritli vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya gelen Vali Coşkun, vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinleyerek bir süre hasbihal etti.

İlçemize yapılacak kamu yatırımları için birlikte gayret göstereceklerini belirten Coşkun, Kaymakam Adil Nas ve Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun’a çalışmalarında başarılar diledi.

Vali coşkun, programların ardından esnaf ve vatandaşlarla da selamlaşarak bir süre sohbet etti. Coşkun ayrıca, yol uygulama noktasında görev yapan emniyet ve jandarma personelini de ziyaret ederek, görevlerinde kolaylıklar diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel: “Türkiye’de Örnek Şehir Olacağız”
Başkan Görgel: “Türkiye’de Örnek Şehir Olacağız”