Vaser Liposuction

Vaser Liposuction

Vücutta biriken yağların spor dahil hiçbir şekilde gitmemesi durumunda Vaser liposuction uygulamasına başvurulur. Klasik liposuction yöntemleri artık çok fazla uygulanmamakla beraber Vaser liposuction sayesinde kişiler bölgesel yağlardan tamamen kurtulabiliyor. Diğer yöntemlerin aksine hasta uygulama sonrasında daha hızlı iyileşerek daha az ağrılı bir süreçle mükemmel görünüme kavuşmaktadır.

22 Haziran 2019 - 01:12 - Güncelleme: 22 Haziran 2019 - 01:18

Dünyada en çok uygulanan estetik operasyonlardan biridir. Her yöntemi denemenize rağmen hiçbir şekilde yağlarınızdan kurtulamıyorsanız en doğru yöntem Vaser liposuction yöntemi olacaktır.

Diğer liposuction yöntemleriyle aynı olsa da birçok nokta da Vaser liposuction artılarıyla diğerlerinden oldukça fazla tercih edilmektedir. Ultrasound ile cilt altında biriken yağ dokusu, yağ hücrelerine etki eden özel bir ses dalgasıyla sıvı hale getirilip parçalanıyor. Ciltten ayrılmış olana yağ, kanüllerle ciltten dışarı çıkarılır. Bu sayede klasik liposuction yöntemine göre bir seferde daha fazla yağ dokusu çıkartılmış oluyor.


Vaser liposuction yöntemiyle alınan yağ dokusu, daha sonra kişinin vücudunda dolgu olarak kullanılabilmektedir. Karından alınan fazla yağlar bacaklarda ve göğüslerde kullanılabilmektedir. Yüzdeki çizgileri doldurmak ve dudaklarda dolgu işlemleri için kullanılabilmektedir. Bir başka ifadeyle bir taraftan incelip bir yandan da Vaser liposuction ile gençleşebilirsiniz.

Vaser Liposuction Yaptırmak İsteyenleri Nasıl Bir Süreç Bekliyor?
Vaser liposuction, isterseniz tek bir bölgeye dilerseniz de birkaç bölgeye birden uygulanabilir. Kadınların en çok tercih ettiği bölgeler; karın, basen, kollar ve gıdı bölgeleridir. Vaser uygulaması istenmeyen yağlara karşı istenilen bölgeye uygulanabilmektedir. İç bacak, diz içleri, bel ve göğüslerde bu uygulamayı kolaylıkla yaptırabilirsiniz. Eğer yapılacak bölge küçükse, lokal anestezi tercihi yapılarak yağlardan kurtulabilirsiniz. Daha geniş alanlarda bu uygulama yapılacaksa genel anestezi ya da sedasyon uygulaması yapılmalıdır.


Bölgesel durumlara göre Vaser uygulaması uzayabilmektedir. Ameliyat sonrasında hastalara özel bir korse giydirilir, ağrı kesiciler verilerek hastanın durumu daha konforlu hale getirilir. Uyandırılan hastaya yaklaşık 3 saat içinde ilk yürüyüşü yaptırılır. Bir gece hastane ortamında kalınması tercih edilir. Vaser uygulamasından sonra hastaya takılan korse, yaklaşık 4 hafta boyunca kullanılmalıdır. Oluşan morluklar çok hafif olup kısa sürede iyileşir. İyileşme sürecinde vücutta az miktarda ödem oluşabilmektedir. İlk haftadan itibaren, oluşan ödemler iner ve incelme etkisi görülmeye başlanır.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi