Vatandaş CİMER’den idam istedi

Vatandaş CİMER'den idam istedi

Son günlerde yaşanan çocuk istismarı ve taciz olaylarına tepkiler çığ gibi büyüyor. Sosyal medya üzerinden CİMER'e yazalım kampanyası başlatıldı.

09 Temmuz 2018 - 01:49

Kahramanmaraş'tan CİMER'e bir yazı göndererek bu konuda çalışmalar yapılmasını, İdam'ın getirilmesini istediğini belirterek bir kampanya başlatan Kezban Dursunoğlu, '' Lütfen sadece okurken eyvah demeyelim sizde yazın'' dedi.

Kezban Dursunoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, ''Son günlerde yaşanan çocuk tecavüzcüleri ile ilgili CİMER'E şikayet dilekçesi yazmıştım. Cevabı geldi özellikle paylaşmak istedim eğer şikayetler artarsa meclis bu konuda yasa çıkartabilir. Lütfen sadece okurken eyvah demeyelim sizde yazın'' ifadelerine yer verdi.

Dursunoğlu'nun 3843153 numaralı başvurusuna CİMER'den gelen yanıt ise şu şekilde;

''Cumhurbaşkanlığına elektronik posta yoluyla ilettiğiniz dilekçeniz alınmıştır. İdam cezasının uygulanabilmesi için öncelikli olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yeni bir karar alması gerekmekte olup, ilgili tasarının nihai onay mercii olarak Sayın Cumhurbaşkanımız, milletimizin isteklerinin mutlaka değerlendirileceğini defaatle ifade etmiştir. Milli iradenin tecelli ettiği makamların, milletimizin taleplerini ve hissiyatını dikkate alacağını hatırlatır, en kalbi duygularımızla saygılarımızı sunarız.'' 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü