Yapı Kredi Bankasında Skandal! Bankayı Müdür mü Yoksa Güvenlik...

Yapı Kredi Bankasında Skandal! Bankayı Müdür mü Yoksa Güvenlik görevlisi mi yönetiyor!

Yapı Kredi Bankası Kahramanmaraş Kıbrıs Meydanında bulunan şubesindeki güvenlik görevlisinin müşteriyle girdiği diyalog şok etti.

25 Haziran 2021 - 03:32 - Güncelleme: 26 Haziran 2021 - 16:58

Bankanın pandemi döneminde başlattığı sıra numaranızı QR kodunu okutarak kolayca sıra alabilirsiniz uygulamasını kullanan vatandaş, bankaya gittiğinde skandalla karşılaştı.

Uygulamayı kullanarak şubeye gitmeden sıra alan ve vakti geldiğinde bankaya giden müşteri sırası gelmesine rağmen bankanın güvenlik görevlisi tarafından dışarı çıkarıldığını iddia etti.

Görevlinin QR koduyla sıra uygulamasının sona erdiğini söylediğini belirten müşteri, bunu kimin iptal ettiğini sorduğunda ise güvenlikçinin kendisinin iptal ettiğini ve yetkililerden de olur alacağının söylediğini öne sürdü.

Aldığı sıra gelmesine rağmen içeri alınmayan müşteri güvenlik görevlisinin keyfi uygulaması nedeniyle işlemini dışarı da sıra bekleyerek yaptırmak zorunda kaldı.

Pandemi döneminde başlatılan ve oluşacak kalabalığın önüne geçilmesi hedeflenen uygulamayı kendince iptal eden güvenlik görevlisinin, kendilerine tanınan hakkı kullanarak uygulamayla sıra alan müşterileri mağdur ettiği öne sürülürken güvenlik görevlisinin QR koduyla gelen müşterilerin dışarıda sıra bekleyen müşterilerin hakkının yendiğini iddiasında bulundu.

Görevlinin bu davranışı müşterileri kapı önünde bekleterek virüsün daha kolay yayılmasına neden olduğu şeklinde yorumlandı.

Yaşadığı şoka anlam veremediğini belirten müşteri, banka yetkililerinin bu duruma bir açıklama getirmesi gerektiğini aktardı.

QR KOD İLE SIRA ALMA GÖSTERMELİK Mİ YOKSA GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN KEYFİNE GÖRE Mİ KULLANILIYOR!

QR Kod ile Şubeye Girmeden Sıra Alma

QR Kod ile şubeye girmeden öncelikli sıra numarası almak çok kolay! Artık şubeye girmeden Yapı Kredi Mobil’den ya da telefonunuzun QR kod okuyan kamera uygulaması ile sıra alabilirsiniz.

QR Kod ile Şubeye Girmeden Nasıl Sıra Alırım?

Yapı Kredi Mobil ile şubeye girmeden sıra almak için,

Yapı Kredi Mobil giriş ekranından ATM/Şube > QR Kod ile Bilet Al adımlarını izleyerek uygulama içerisinde açılan kameraya şube dışında bulunan Sıra Numarası Alma QR Kod’unu okutun.

HES kodunuzu girin. HES Kodu sorgulaması Risksiz sonuçlanan müşterilerimiz için bilet numarası SMS olarak iletilir.

Telefonunuzun QR Kod okuyan kamera uygulaması ile şubeye girmeden sıra almak için,

Telefonunuzun kamerasına şube dışında bulunan Sıra Numarası Alma QR Kod’unu okutun.

Açılan sayfada T.C. Kimlik Numaranızı, cep telefonu numaranızı ve HES kodunuzu girip öncelikli biletinizi oluşturun.

HES Kodu sorgulaması Risksiz sonuçlanan müşterilerimiz için bilet numarası hem ekranda hem de SMS olarak iletilir.

Sıranız geldiğinde telefonunuza iletilen SMS’i güvenlik görevlimize göstererek şubemizden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Üstelik, Yapı Kredi Mobil’den şubeye gelmeden randevu oluşturabilir, randevu saatinizde şubeye gelip QR Kodu okutarak öncelikli sıra numaranızı anında alabilirsiniz. Şubeye gitmeden randevu alma hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Sıra alma dahil birçok bankacılık işleminizi gerçekleştirmek için Yapı Kredi Mobil’i telefonunuza anında indirebilirsiniz. Yapı Kredi Mobil’e giriş için kullandığınız şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al/Şifremi Unuttum butonuna tıklayarak hemen şifre oluşturabilirsiniz.

HABER: MARAŞ NEWS

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x