“Yatırımlar Artarak Devam Edecek”

“Yatırımlar Artarak Devam Edecek”

AK Parti iktarı sürecinde büyük yatırımlar alan Kahramanmaraş için gerçekleştirilen yatırımlar devam ederken, AK Parti İl Teşkilatı ve Büyükşehir Belediyesi şehri dünya kenti yapmak için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdürüyor.

17 Şubat 2021 - 03:26

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl Teşkilatı’nın şehri kalkındırmak ve yatırımların tüm hızıyla devam edebilmesi adına önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini söyledi. Başkan Güngör, “Genel Başkan Yardımcımız Mahir Ünal, İçişleri Komisyonu Başkanımız Celalettin Güvenç, milletvekillerimiz, İl Başkanımız, ilçe belediyelerimiz ve teşkilatlarımızla Kahramanmaraşımız için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“ŞEHRİMİZE 20 MİLYON TL SOSYAL DESTEK SAĞLADIK”

Dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde de Kahramanmaraş halkını unutmadıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, şunları dile getirdi: “Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde devletimiz önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Tüm dünyaya örnek olacak bir süreç yönetimi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de bu sürece elimizden geldiğince katkı sağladık. Sadece hemşehrilerimize sağladığımız sosyal destekler 20 Milyonun üzerindedir. Aynı zamanda gerek toplu taşıma esnafımıza gerekse kiracı esnafımıza yönelik desteklerimiz oldu. İnşallah hükümetimizin destekleri, yerel yönetimlerin çalışmalarıyla bu süreci de atlatacağımıza inanıyorum.”

ÖNSEN KÖPRÜSÜ 18 ŞUBAT’TA İHALEYE ÇIKIYOR

Yatırımlara ilişkin açıklamalarda da bulunan Başkan Güngör, “Önsen Köprüsü ve bağlantı yolları için 18 Şubat, 11.00’da ihaleye çıkıyoruz. Biliyorsunuz daha önce bölgede özellikle iş makinalarımızın kullanımı için açtığımız bir servis yolu vardı. İnşallah ihalemizin ardından da hemen köprü çalışmalarımıza başlayacağız. İlçelerimizde millet konakları, meydanları ve millet bahçesi çalışmalarımız sürüyor. Kılavuzlu Millet Bahçemizde çalışmalara başladık. Tarihi Kapalıçarşı Cephe İyileştirme çalışmamızda örnek imalatlarımızı yaptık. Tekke Kentsel Dönüşümü kapsamında kısa süre içerisinde 100 konutun teslimini yapıyoruz. TOKİ’de 551 konutun yapımına başladı. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimizde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Genel Başkan Yardımcımız Mahir Ünal, İçişleri Komisyonu Başkanımız Celalettin Güvenç, milletvekillerimiz, İl Başkanımız, ilçe belediyelerimiz ve teşkilatlarımızla Kahramanmaraşımız için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...