Yedi kuyular kayak merkezi on numara

Yedi kuyular kayak merkezi on numara

Kahramanmaraş Turizm Platformu Başkanı ve Ramada Plaza Hotel Genel Müdürü Mehmet Turan, Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa bir süre önce hizmete açılan Yedi Kuyular Kayak Merkezinin Kahramanmaraş’ın turizmine büyük bir katkı sağlayacağını söyledi.

02 Şubat 2018 - 04:00

Kahramanmaraş’ın doğa, tarih, termal turizmine yedi kuyular kayak merkeziyle kış turizmi de eklendiğine dikkat çeken Turan, “senenin 12 ayı boyunca bu kentte turizm yapılabilinir. Yedi Kuyular Kayak Merkezini büyükşehir belediyesi bize gezdirdi. Tesisi çok beğendik. Bu tesisin çevre illerden turist çekeceğine inanıyorum. tesis yeni olması nedeniyle şuan günübirlik ziyaretçiler gelip gidiyor. Her geçen gün profesyonelleştiği zaman günlerce gelip kalacak müşterileri mutlaka olacaktır. Burada profesyonellerin de gelip konaklaması için tesisin bu işte rüştünü ispat etmiş profesyonellerin yönetmesi gerekmektedir.

Kayak merkezini ön plana çıkarmak için Ramada Plaza Hotel olarak kendi imkanlarımızca bir hamlede bulunduk. Emit 2018 fuarında yapılan toplantı neticesinde bir tur operatörünün öncülüğünde Retbul profesyonel kayak takımı adrenalin şov grubunu Kahramanmaraş’a davet ettik. Tüm programını Ramada Plaza olarak biz karşılıyoruz. İlimizin yeni hizmete açtığı Kayak Merkezinin tanıtımına bir katkısı olsun istedik.

Burada yaklaşık 9 yıldır hotelimiz Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Özge ve Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Özge’nin Kahramanmaraş turizminin tanıtımına ve bu tür organizelere verdiği destekten  dolayı gerek hemşerilerimiz adına gerekse turizmin gönüllü bir elçisi olarak teşekkür ediyoruz.” Dedi.

24-29 Ocak tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü Tüyap’ta gerçekleşen Emit 2018 fuarını da değerlendiren Turan, Kahramanmaraş’taki otellerin ve turizm acente genel müdürleriyle kendi imkanlarınca fuara katılıp Kahramanmaraş turizmini anlattıklarını belirtti.

Emit Fuarının Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olduğuna da dikkat çeken Turan fuarın işlevini ve bölgelere katkısını şöyle anlattı, “Emit fuarını 2017 yılında 46 bin 670 kişi ziyaret etmiş. Bu yıl bu ziyaretçi sayısının yaklaşık 60 binlerde olacağını tahmin ediyorum. Turizm sektörü açısından Emit çok önemli bir fuar. Bu yıl Emit fuarı Doğu Akdeniz ve Avrasya bölgesinin en büyük turizm buluşma noktası olarak değerlendirildi.

Turizmin asıl aktörlerinin buluştuğu Emit 2018 fuarında 85 ülkeden bin 65 katılımcı kendi alanlarını ziyaretçilere tanıttı. 60 bin metrekare kapalı alanda gerçekleşen fuarda hem turizm sektörü, hem il valilikleri ve belediye başkanlıkları kendi alanlarındaki turizm değerlerini tanıttılar.

Bu fuarda Kahramanmaraş ilimizin yer almaması Turizm platformu olarak bizleri üzdü. İlimizde turizm alanında birçok eser meydana çıkıyor, fakat bunun tanıtımını yapamazsanız hiçbir işe yaramıyor. Bu tür tarihi değerlerin tanıtım yapacak yerlerden birisi de Emit fuarıydı. Otel ve acente genel müdürleri olarak kendi imkanımızca katılarak ilimizin tarihi güzelliklerini tanıtmaya çalıştık.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa Kaldıracağız”
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın