Yediiklim’in büyük başarısı

Yediiklim’in büyük başarısı

Yediiklim Akademi, KPSS Ön Lisans sonuçlarında büyük başarıya imza attı. Murat Can Yıldız, KPSS genel yetenek genel kültür branşında Türkiye 498’si olurken Sinem Çelik ise DGS’de 330 puan alarak Türkiye 30.’su oldu.

11 Kasım 2016 - 01:00

Yediiklim Akademi Kurum Müdürü Mustafa Çelik, KPSS Ön Lisans sonuçlarının açıklanması üzerine açıklamalarda bulundu.

Yediliklim Akademi’nin bireysel ve kitlesel başarılarının devam ettiğini söyleyen Çelik, “2016 Mayıs ayında yapılan ve lisans mezunlarının girdiği KPSS genel yetenek genel kültür branşında P3 puanında 93 puanla Türkiye 498 si olan kursiyerimiz Murat Can Yıldız’ın başarısı bizleri onurlandırmıştı.”

Ön lisans mezunlarının başarılarıyla gururlandıklarını ifade eden Çelik sözlerine şöyle devam etti: “Lisans bölümlerine geçmeleri için girdikleri 2016 Ağustos ayında yapılan DGS’de 330 puan alarak Türkiye 30.’su olan kursiyerimiz Sinem Çelik ise sevincini bizlerle paylaştı.  Sonuçların açıklanmasıyla birlikte birçok kursiyerimizin anlamlı sonuçlar elde ettiğini gördük. Yediiklim Akademi olarak her zaman kursiyerlerimizin yanında olduk, onların sınava hazırlanmasında bütün öğretmen kadromuzla özverili bir şekilde çalışarak sınavlara hazırladık. Kursiyerlerimiz başarılı sonuçlar alarak bizleri gururlandırdı. Kursiyerimiz Mehmet Yılmaz, KPSS Ön Lisans’tan 93 puan alarak Türkiye 291’si oldu. Yediiklim Akademi olarak başarılı kursiyerlerimizle birlikte pasta keserek onları tebrik ettik. Tüm kursiyerlerimize bundan sonraki hayatında başarılar dileriz” dedi.

Yediiklim Akademi Kahramanmaraş’ta tercih edilen bir kurs merkezi olarak kursiyerlerine en iyi hizmeti vermek için çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Çelik, “Kursiyerlerimizin bu başarısının arkasında şüphesiz onların disiplinli ve azimli gayretleri vardır. Özveri ile yapılan bir sınav hazırlığının sonucunda başarı mutlaka gelecektir. Yediiklim Akademi olarak inşallah bundan sonra da iyi puanlar alarak atanan birçok kursiyer çıkaracağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın