“Yedikuyular, Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden birisi...
Reklam

“Yedikuyular, Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden birisi olacak”

Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince yapılarak vatandaşlara hizmet vermeye başlayan Yedikuyular Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

06 Şubat 2018 - 08:52

Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince yapılarak vatandaşlara hizmet vermeye başlayan Yedikuyular Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'dan tesis hakkında bilgi alan Ünal, burada vatandaşlarla görüşerek bir süre sohbet etti.

Ünal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş'a böyle bir tesis kazandırdığı için büyükşehir belediye başkanına teşekkür etti.

Tesisin henüz yeni olduğunu dile getiren Ünal, "Genel olarak teknik altyapı oluşmuş durumda. Şimdi buranın eksiği, inşallah otellerin açılması. Buranın konaklamaya da uygun hale getirilmesi çok önemli. Bizim gördüğümüz yaklaşık bir ay içerisinde 500 bin kişi tarafından buranın ziyaret edilmesi, aynı zamanda buranın turizm potansiyelini de göstermesi açısından önemli. Çevre illerden buraya çok ciddi bir talep olduğunu görüyoruz. Burasının rüzgar almaması ve diğer taraftan da karı koruması çok önemli bir rekabet avantajını burası için oluşturuyor." dedi.

Ünal, önümüzdeki yıllar da Yedikuyular'ın Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden birisi olacağını söyledi.

Yedikuyular'ın Kahramanmaraş'ın turizmine de çok ciddi katkı sunacağını vurgulayan Ünal, "Şimdi bir taraftan termal turizminde Kahramanmaraş çok ciddi anlamda mesafe katederken şimdi kayak ve kış turizminde de Kahramanmaraş önemli bir mesafe katetmeye başladı. Tarih ve inanç turizminde de Kahramanmaraş önemli hamleler yapıyor." diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...