Yedikuyular Yenilenen Yüzüyle Sezona Hazırlanıyor

Yedikuyular Yenilenen Yüzüyle Sezona Hazırlanıyor

Basın mensuplarıyla Yedikuyular bölgesinde gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Başkan Güngör, “Yedikuyular Kayak Merkezi’mize bedesten ve bungalov evler inşa ettik. Ulaşım ve altyapı çalışmalarımızla bölge için toplam 26 Milyonluk yatırımı hayata geçirdik. Yedikuyular Kayak Merkezi’miz yeni sezonda yenilenen yüzüyle hizmet verecek” dedi.

31 Aralık 2020 - 03:18 - Güncelleme: 31 Aralık 2020 - 03:19

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, basın mensuplarıyla Yedikuyular Kayak Merkezi’nde incelemelerde bulundu. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Köfte’nin de yer aldığı programda Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye kazandırılan Bedesten, Bungalov evler ve sosyal tesisler incelendi. Ardından gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Yedikuyular’da hayata geçirilen yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

BÖLGEDE SOSYAL TESİS SAYISI ARTTI

Başkan Güngör, “Şehrimiz çok zengin bir doğal mirasa sahip. Yedikuyular Kayak Merkezi’mizde gerek şehrimiz gerekse bölge için çok büyük önem taşıyor. Bu kapsamda yeni sezon hazırlıklarımız için Türkiye genelindeki tesislerimizde incelemelerde bulunduk ve bu kapsamda yeni projelerimizi hayata geçirdik. İlk etapta bölge ulaşımını rahatlattık. Yalnız Ardıç mevkiinde yolumuzu genişlettik. Kayak Merkezi bölgemizde ulaşımı duble yola çıkarttık. Otopark ve ortak kullanım alanı kapasitelerimizi artırdık” diye konuştu.

HEDEF 500 BİN ZİYARETÇİ

Yedikuyular bölgesinde 26 Milyonluk yatırımın yapıldığını da ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bölgeye kazandırdığımız Bedesten, ulaşım ve altyapı yatırımlarımız ile Bungalov evlerin toplam maliyeti 26 Milyon TL. Bu projelerimizle bölgedeki turizm hareketliliğini 12 aya çıkarmayı planlıyoruz. Orta ve uzun vadeli yol haritamızı da belirledik. Çevre illerle 10 milyon nüfusa hitap eden kayak merkezimiz ortalama 150 bin ziyaretçi alıyor. İnşallah biz bu sayıyı 500 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Pandemi koşullarını da dikkate alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kıymetli basın mensuplarımız bugün bizlere eşlik etti. Herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

yedikuyular inceleme 1

yedikuyular inceleme 2

yedikuyular inceleme 3

yedikuyular inceleme 4

yedikuyular inceleme 5

yedikuyular inceleme 6

yedikuyular inceleme 7

yedikuyular inceleme 8

yedikuyular inceleme 9

yedikuyular inceleme 10

yedikuyular inceleme 12

yedikuyular inceleme 13

yedikuyular inceleme 14

yedikuyular inceleme 16

yedikuyular inceleme 17

yedikuyular inceleme 18

yedikuyular inceleme 19

yedikuyular inceleme 20

yedikuyular inceleme 21

yedikuyular inceleme 22

yedikuyular inceleme 23

yedikuyular inceleme 27

yedikuyular inceleme 29

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x