Yeni Aday Öğretmenlerden Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

Yeni Aday Öğretmenlerden Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

Kahramanmaraş’a Eylül ayında engelli kontenjanından ataması yapılan 6 öğretmen ile 2016 Şubat atamasında atanmış ancak çeşitli nedenlerle izleme uygulama dönemi yetiştirme sürecini tamamlayamamış 6 aday öğretmen olmak üzere toplam 12 aday öğretmen İl Millî Eğitim Müdürlüğünde değişik bölümleri ziyaret etti.

12 Ekim 2016 - 00:52

Yeni aday öğretmenlerin okul dışı eğitim faaliyetleri kapsamında kurumsal işleyişi tanıtma kapsamında Eğitim Koordinatörleri Selahattin Uğur’la birlikte İlk ziyaret ettikleri kişi Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü oldu, Akküncü ve AR-GE ve strateji bölümü ile ilgili olarak yapılan projeler hakkında aday öğretmenleri bilgilendirdi. Aday öğretmenler daha sonra Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık Şirikçi’yi ziyaret ettiler. Burada Sınav Hizmetleri, Bilişim Teknolojileri, Eba, Fatih Projesi hakkında bilgi sahibi oldular.

Millî Eğitim Müdür yardımcısı Duran Doğan’dan özlük, atama, Hizmetiçi iş ve işlemleriyle ilgili bilgi sahibi olan aday öğretmenler Millî Eğitim Müdürlüğünden ayrıldılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı