Yeni stadyumda ilk maça çıkacağız

Yeni stadyumda ilk maça çıkacağız

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Kahramamaraşspor Sakaryaspor ile yeni stadyumlarında ilk maça çıkacaklar.

07 Ekim 2017 - 01:23

Hazırlıklarını Hanefi Mahçiçek Stadyumunda sürdüren Kahramanmaraşspor müsabakaya 3 puan parolası ile hazırlanırken Sakaryaspor ise yeni stadyumunda galibiyete hazırlanıyor. Bu sezon Şampiyonluk parolası ile yola koyulan ve Beyaz grupta lige kötü bir başlangıç yapan Kahramanmaraşspor, geçtiğimiz hafta kendi sahasında SBS Kırklarelispor’a 1-2 mağlup olan ve moralleri bozulan Kahramanmaraşspor bu hafta sonu oynayacağı Sakaryaspor maçına sıkı hazırlanarak mutlak galibiyet arayacak. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 2017 - 2018 Futbol Sezonunda Beyaz grubundaki, 7. Hafta karşılaşması olan Sakaryaspor Kulübü müsabakası Kahramanmaraşspor için zor bir maç olacak. Zor maç öncesi Gazetemi Spor Muhabiri İlker Yiyen siz okuyucular için önemli bir araştırma yaptı. İşte bu hafta sonu konuk olacağımız Sakaryaspor’un Kahramanmaraşspor maçı öncesi Hazırlıkları;  

 

YENİ STADYUMDA İLK MAÇLARI

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Sakaryaspor, sezon başından bu yana yeni stadın yetişmemesinden dolayı iç saha maçlarını çeşitli illerde oynamak zorunda kalmıştı. Bu pazar günü Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak olan Sakaryaspor'da stad için sevindirici haber geldi. Stadın çimlerini inceleyen TFF yetkilileri olumlu haber verdi. Yetkililer, kulüpten birkaç eksiğin de giderilmesini istedi. Verilen bu karar Sakaryasporlu taraftarlar tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

İNCELEMELERDEN TAM NOT ÇIKTI

Bu hafta sonu konuk olacağımız Sakaryaspor’a yeni Sakarya Atatürk Stadı için müjdeli haber geldi. Lig’de ilk üç iç saha maçını il dışında oynayan Sakaryaspor, 8 Ekim’de yeni Sakarya Atatürk Stadı’na kavuşuyor. TFF yetkilileri dün bir kez daha stada gelerek incelemelerde bulundu. TFF bu kez saha zemini ve stat için olumlu rapor verdi. 4 yıl süren stadın bitmesi Sakaryaspor camiasında büyük bir sevinç yarattı.

 

MAÇ 19.00’DA

Sakaryaspor yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda ilk maçını 8 Ekim Pazar günü Kahramanmaraşspor ile yapacak. Yönetimin talebi doğrultusunda karşılaşmanın saat 19.00’da oynanmasına karar verildi. Aylardır büyük bir heyecanla stadın açılmasını bekleyen taraftarların ilk karşılaşmaya büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Sakaryaspor Yönetimi 28 bin kişilik stadın tamamen dolmasını umut ediyor.

 

YEN STADYUM DUYURUSU SOSYAL MEDYADAN YAPILDI

8 Ekim Pazar günü oynanacak olan Kahramanmaraşspor maçı öncesinde TFF yetkilileri sabah saatlerinde yeni stada gelerek incelemelerde bulundu. Sakaryaspor Başkanı sosyal medya hesabından “Müjdemi isterim 28 bin Tatanga” paylaşımı yaptı. TFF’den gelen olumlu haber üzerine bu paylaşım yapılırken Sakaryaspor 8 Ekim Pazar günü saat 19 00 yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda Kahramanmaraş’ı konuk edecek. TFF kararla alakalı Perşembe günü saat 15.00 sularında kulübe resmi yazıyı gönderdi.

 

ULAŞIM BELEDİYE’DEN!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, Sakaryaspor’un hafta sonu oynayacağı Kahramanmaraşspor maçı için stadyuma otobüs seferlerinin düzenleneceğini açıkladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Pistil, “Sakaryaspor’un evinde oynayacağı ilk maç için 8 Ekim Pazar günü otobüs seferleri düzenliyoruz. 19.00’da başlayacak maç için 15.00’da Demokrasi Meydanı’ndan otobüslerimiz kalkacak. Sakaryaspor’a gönül veren taraftarların yeni stadyuma ulaşımlarını sağlayacağız. Maç bitiminde de stadyumdan Demokrasi Meydanı’na dönüşler için araçlarımız hizmette olacak” dedi.

 

BİLETLER SATIŞTA!

Sakaryaspor-Kahramanmaraş maçı biletleri 6 Ekim Cuma günü (Bugün) satışa çıktı. Maç biletleri cuma günü 12.00-20.00 ve cumartesi günü 10.00-19.00 saatleri arasında eski Sakarya Atatürk Stadı bilet gişelerinde, maç günü ise Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu bilet gişelerinde satılacak. Bilet fiyatları şu şekilde belirlendi: Kale Arkası Üst 10 TL, Kale Arkası Alt 15 TL, Maraton Üst 20 TL, Maraton Alt 25 TL, Numaralı Üst 35 TL, Numaralı Alt: 50 TL, VIP 100 TL. Şehit aileleri, gaziler ve engelli taraftarlar karşılaşmaya kimliklerini ibraz ederek ücretsiz olarak girebilecekler. Geçici kombine kart sahibi taraftarlar, yetişmesi durumunda bilet gişelerinden kombine kartlarını alabilecek, aksi halde bedelsiz olarak biletlerini temin edebilecekler.

 

28 BİN TATANGA ŞOVA HAZIRLANIYOR

TFF tarafından gelen müjdeli haberin ardından Sakaryaspor taraftarı Pazar gününe kilitlendi. Yeşil-Siyah sevdalıları yeni Sakarya Atatürk Stadı’nı tamamen doldurarak şova hazırlanıyor. Sakarya’ya yapılan 28 bin kapasiteli yeni Sakarya Atatürk Stadı 8 Ekim Pazar günü resmen açılıyor. Stadın tamamlanmasıyla büyük bir sevinç yaşayan yeşil-siyah sevdalıları şimdi Kahramanmaraşspor maçına kilitlendi. Pazar günü stadı tıklım tıklım doldurmaya hazırlanan taraftarlar ilk maçta Sakarya Atatürk Stadı’nı karnaval yerine çevirerek şov yapacak. Stattaki ilk maça özel hazırlık yapılırken tribün liderleri tüm taraftarın yeşil-siyah forma, atkı ve bayraklarla maça gelmesinin çağrsını yaptı.

 

SAKARYADA MARAŞ MESAİSİ DEVAM EDİYOR

Hafta sonu yeni stadyumda konuk 9lacağımız Sakaryaspor, Kahramanmaraş maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Hafta sonu Zonguldak deplasmanında aldığı 3 puandan sonra çalışmalarını sürdüren Sakaryaspor, kendi evinde oynayacağı Kahramanmaraş maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sakaryaspor-Kahramanmaraşspor maçı 8 Ekim Pazar günü saat 19.00'da Sakaryaspor'un yeni stadında oynanacak. Zonguldak Kömürspor galibiyetiyle moralleri yükselten Sakaryaspor bu hafta da kazanıp 2’de 2 yapmayı hedefliyor. Rüstemler Tesisleri’nde maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-siyahlı ekip tüm hesaplar üç puan üzerine kuruluyor. Teknik Direktör Osman Özdemir, Kahramanmaraş maçı öncesinde işi sıkı tutarken futbolcularına hata yapmamaları konusunda sık sık uyarıyor.

 

TAKIM İSHALE YAKALANMIŞ

Sakaryaspor Pazar günü yağmur altında 4-1 kazandığı Zonguldak Kömürspor maçından hasta dönmüş. Pazar günü saat 19.00’da yeni stadında oynayacağı Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarına Rüstemler tesislerinde dört eksikle başlayan Sakaryaspor’da Ramazan Sal, Cem Ekici, Murat Akın ve Fatih Özçelik ishale yakalanırken teknik patron Osman Özdemir ilk gün takımı rölanti de tutmuştu.

 

15 SPORCUYLA UYUM SORUN AŞILDI

Sakaryaspor geçtiğimiz sezon 3.Lig’de oldukça kaliteli bir kadroya sahip olsa da Osman Özdemir’in

göreve gelmesinin ardından büyük bir şahlanış yaşayıp lig yükselmeyi başarmıştı. Tatangalar’ın bu

sezonki hedefleri de geçen sezondan aşağı değil. 6 oyuncu takımdan ayrılırken 15 oyuncuyu

renklerine bağlamayı başardılar.  Bu oyuncuların arasında en çok dikkat çeken isimler Fenerbahçe’den kiralanan genç kanat-forvet arkası Ramazan Civelek ve kanat-forvet Beykan Şimşek. Özellikle Beykan altligleri takip edenleri oldukça heyecanlandıran bir transfer oldu. Ayrıca Akhisar’dan transfer edilen 24 yaşındaki kanat oyuncusu Burak Taşdemir ve Adana Demirspor’dan gelen 23 yaşındaki kanat-bek Tufan Kelleci’de oldukça iyi transferler. Burak Pazarspor’da parlamış, ardından çeşitli 2.Lig takımlarında forma giymiş yetenekli bir oyuncu. Tufan ise asıl mevkisi sağ kanat olmasına rağmen bek bölgesinde de oynayabilen, gurbetçi, patlama gücü yüksek, frikik ve uzaktan şutlar konusunda başarılı bir oyuncu. Ancak bek bölgesinde oynadığında defansif zafiyet gösterebileceğini düşünüyorum. Bu isimlerin dışında gelen tecrübeli isimlerden bazıları; Almanya alt liglerinden geçmişte ülkemizde pek çok takımda da oynamış bir isim olan orta saha Sezer Badur, Boluspor’dan stoper Ramazan Sal, Karabükspor’dan kaleci Ercüment Kafkasyalı, Macar liginden transfer olan gurbetçi hücum oyuncusu Mahir Sağlık ve Ankaragücü’nden stoper-bek Sezgin Coşkun dikkat çekiyor. Bir de hücum bölgesine Eyüpspor’dan gelen Cem Ekinci transferi var tabi. En son transfer ise TFF 1.Lig’in efsane “Bay Şampiyon”u Murat Akın oldu. Gittiği her takımda şampiyonluk yaşayan Murat 1.Lig’deki bu istikrarını 2.Lig’de Sakaryaspor için de devam ettirmeye çalışacak.

 

TRANSFER RAPORU:

GELENLER (14)

Beykan Şimşek (Kanat) ve Karahan Yasir Subaşı (Sol bek) - (Kiralık-Fenerbahçe),Ramazan Sal (Stoper-Boluspor),Sezer Badur (Antalyaspor),Cem Ekinci (Forvet-Eyüp),Ramazan Çevik (Sol Kanat-Eyüp),Ferhat Kaya (Kaleci-Fortuna Sittard-Hollanda 2.lig),Tufan Kelleci (Sağ bek Adana Demirspor),Muhammed Burak Taşdemir (Sol kanat-Akhisar),Sezgin Coşkun (Stoper-Ankaragücü), Mahir Sağlık (Forvet-Vasas Budapeşte), Ramazan Civelek (Kiralık-Orta Saha-Fenerbahçe), Murat Akın (Orta Saha-Göztepe),Anıl Çapkın (Defans-Bonner SC)

KALANLAR:

Osman Özdemir (Teknik Direktör), Zafer Aydoğdu, Erçağ Evirgen, Canberk Özdemir, Ercüment Kafkasyalı, Talha Mayhoş, Fatih Özçelik, Fikret Topaloğlu, Burak Bekaroğlu, Coşkun Yılmaz, Aytaç Ak, Serdar Ümit Deniz, Ferhat Yazgan

GİDENLER:

Hacı Ömer Doğru (Kiralık- Bergama Belediyespor),Abdurrahman Canlı, Ahmet Aktaş, Aykut Kıratlı, Bora Sevim, Cihan Yıldız, Ceyhun Yelkenci, Enes Ata, Fahri Tatan, Furat Koç, Hakan Akman, Hasan Erdi Aslan, Hüseyin Bilge, Hüseyin Altuğ Taş, Murat Hacıoğlu ve Mücahit Çakır, Fahri Tatan (Şanlıurfaspor),

Mümin Aysever (Santrfor-Tirespor 1922)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x