"Yeniden Refah Partisi Seçim otobüsüne çirkin...

"Yeniden Refah Partisi Seçim otobüsüne çirkin saldırı"

Kahramanmaraş’ta izlediği seçim politikası ile hemşerilerinin beğenisini kazanan Yeniden Refah Partisinin Kahramanmaraş’taki seçim otobüsüne boyalı saldırı düzenlendi.  Olayla ilgili bir açıklama yapan Büyükşehir adayı Aydoğar, kimseden şikayetçi olmayacaklarını söyledi.

23 Mart 2024 - 04:58 - Güncelleme: 23 Mart 2024 - 05:18

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Aydoğar: “Hiçbir MHP’li kardeşlerimizden, hiçbir AK Partili kardeşimizden ve herhangi bir siyasi partili kardeşimizden seçim dönemi boyunca şikâyetçi olma ve onlara zarar verme gibi düşüncemiz kesinlikle olmaz” dedi.

Kahramanmaraş’ta son zamanlardaki büyük yükselişiyle dikkat çeken Yeniden Refah Partisi’nin seçim otobüsüne çirkin saldırı meydana gelmişti. Saldırganlar, sprey boyayla otobüsün üstüne ‘MHP’ yazarken, otobüsün üstünde yer alan aday fotoğraflarını ve isimlerini karaladığı görülmüştü. . Geceleyin park edilen Yeniden Refah Partisi’nin seçim otobüsüne sprey boyalarla zarar verilmişti. Otobüsün üzerine ‘MHP’ yazılırken, adayların fotoğrafları ve isimleri karalanmıştı. Yapılan saldırı ile ilgili açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Aydoğar, otobüse saldıran vatandaşlardan şikayetçi olmayacaklarını belirtti. Otobüse yazı yazanların kendilerine gelip söylemesi durumunda daha kaliteli şekilde MHP logosu basabileceklerini kaydeden Aydoğar, şehirdeki milliyetçi, muhafazakar seçmenin de temsilcisi olduğunu aktardı.

“SİZ YAPTINIZ” DEMESİNLER DİYE MOBESE KAYITLARINI ALACAĞIZ

Otobüsü kendilerinin boyadığı suçlamasında bulunulmasın diye emniyetten mobese kayıtlarını alacaklarını açıklayan Aydoğar; “Seçim çalışmaları için bugün evimizden çıkmıştık. Otobüsümüzle birlikte hareket edecektik. Görüldüğü üzere otobüsümüzün üzerine Milliyetçi Hareket Partili bir kardeşimiz sprey boyayla ‘MHP’ yazmışlar ve adaylarımızın üstünü karalama yapmışlar. Arkada mobese kamerası var, emniyetten arkadaşlar gelip kayıtları alacaklar. Bu kayıtların alınma sebebi arkadaşlarımız adına şikâyetçi olmak için değil, sadece “Sizler yaptınız” demesinler diye alacağız. Yoksa hiçbir MHP’li kardeşlerimizden, hiçbir AK Partili kardeşimizden ve herhangi bir siyasi partili kardeşimizden seçim dönemi boyunca şikâyetçi olma ve onlara zarar verme gibi düşüncemiz kesinlikle olmaz” diye konuştu.

MİLLİYETÇİ, MUHAFAZAKÂR SEÇMENLERİN TEMSİLCİSİYİZ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ekinözü, Çağlayancerit ve Nurhak dışında Kahramanmaraş’ta belediye başkan adayı bulunmadığına dikkat çeken Aydoğar, şehirdeki milliyetçi, muhafazakâr seçmenin temsilcilerin kendileri olduğunu ifade etti. Aydoğar; “Şu ayrıntıyı belirtmek isterim; Kahramanmaraş’ın Büyükşehir Belediyesi’nde ve Ekinözü, Nurhak ve Çağlayancerit hariç Kahramanmaraş’ın ilçelerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediye başkan adayı bulunmamaktadır. Bizler diğer seçim bölgelerinde ve Kahramanmaraş’ın Büyükşehir Belediyesi’nde Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vermiş kardeşlerimizi temsil etmek onların da hakkını savunmak, onlara da eşit mesafede hizmet etme adına milliyetçi, muhafazakâr tüm seçmenlerimizin temsilcisiyiz. Onların seçimde kullanacakları Yeniden Refah’a verecekleri oylarla kendileri gibi düşünen, kendileri gibi inanan milliyetçi, muhafazakâr bir kardeşleri olduğunu bilmelerini istiyorum. Keşke bize de söyleselerdi; “Başkanım, bizi de temsil edin, bizimde logomuzu vurun” deselerdi. Biz daha kalitelisini reklamcılara yaptırırdık. Bunu yapan arkadaşlara da hakkımızı helal ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x