"Yerli Üret, Yerli Tüket" Seferberliği

"Yerli Üret, Yerli Tüket" Seferberliği

Mimar Sinan Mühendisler Birliği (MSMB) tarafından "Yerli Üret, Yerli Tüket" sloganıyla toplumsal farkındalık seferberliği başlatıldı.

31 Mart 2018 - 03:41

Mesleki dernekler kurmak suretiyle içinde yaşanılan topluma daha verimli hizmetler sunabilmek ve kendimizi, çocuklarımızı ve toplumu geleceğe daha iyi hazırlamak adına kurulan  Mimar Sinan Mühendisler Birliği (MSMB), ilimizde Büyükşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası ve ilimizin etkin ve etkili derneği Merdan Ahlak Kültür ve Çevre Derneği işbirliği ile Yerli Üret Yerli Tüket seferberliği içerisinde 31.03.2018 Cumartesi tarihinde, Saat 13:00’de Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde ‘’Toplum İçinde Güven Toplum İçinde Özgüven’’ konulu panel düzenliyor.

MSMB mimarlık ve mühendislik ortak paydasındaki tüm sağduyulu kesimlere ulaşarak, farklı kesimden insanların katılımı ile tek ses ancak farklı renkler oluşturma hedefi için güzel projelere imza atıyor.

Konuşmacı olarak Üniversite ve İş dünyasından isimlerin katılacağı Panel’de, 1960 yılında Türkiye'nin ilk yerli motorlarını üretmeyi başaran, ardından ismi Pancar Motor olarak değişip 2013 yılına kadar üretimini sürdüren Gümüş Motor'un belgeseli de gösterilecek.

Panelistler

1-Prof. Dr. İsmail Bakan-KSÜ

2-İsmail Gözüakça-  Edemak A.Ş

3-Dr. Mahmut Tokur- Bebiller A.Ş

4-Safa Öngel- Askon Danışmanlık

5-Mehmet Fındık-İnova Ltd.Şti

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Öğrencilerin Sınav Hazırlığına Büyükşehir’den Destek
Öğrencilerin Sınav Hazırlığına Büyükşehir’den Destek