Yıldırım: “Gaziantep’in kurtuluşu, bir halkın inanç...
Reklam

Yıldırım: “Gaziantep’in kurtuluşu, bir halkın inanç öyküsüdür”

Merkezi Gaziantep’te bulunan Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Gaziantep’in kurtuluşunun, 7’sinden 70’ine bir halkın inanç öyküsü olduğunu belirtti.

24 Aralık 2020 - 03:23

Gaziantep’in kurtuluşunun 99’uncu yıldönümü nedeniyle mesaj yayınlayan Dr. Yıldırım, “99 yıl önce, dünyaya ders olacak nitelikte bir kahramanlık destanı yazan her yaştan Gaziantep halkı, bağımsızlığını kaybetmektense, ölümü göze alarak işgalci güçlere karşı büyük bir direniş göstermiştir” dedi.

Dışarıdan yardım alamadan büyük bir inanç ve kararlılıkla her türlü yoksunluğa rağmen 11 ay kentini savunan Antep halkının, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Türküm diyen her şehir, her kasaba ve en küçük Türk köyü Gazianteplileri kahramanlık misali olarak alabilirler” sözleriyle onurlandırıldığına vurgu yapan Dr. Yıldırım, şöyle devam etti: “Gazi unvanıyla taçlandırılan bir şehrin evlatları olarak, ne kadar övünsek az. Ezelden beri bağımsız olan Yüce Milletimiz ebediyete kadar bağımsızlığından ödün vermeyecektir. Büyük Atamızı, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kez daha minnet ve saygıyla anıyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...