’Yıldız kızlarda iddialıyız’

'Yıldız kızlarda iddialıyız'

Kahramanmaraş Anadolu Gençlikspor Kulübü Başkanı Ömer Kahveci, Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'nda grubu ikinci sırada tamamladıklarını anımsatarak, Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'nda iddialı olduklarını, ilk grubu geçerek yollarına devam edeceklerini söyledi.

24 Haziran 2015 - 15:03

Kahveci, takım olarak iyi bir altyapıya sahip olduklarını ifade ederek, altyapının meyvelerini toplamaya başlayacaklarını kaydetti.

Anadolu Gençlikspor Kulübü olarak kuruldukları günden buyana altyapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini dile getiren Kahveci, " Anadolu Gençlikspor Kulübü olarak profesyonel takımımızı oluşturduktan sonra altyapıya yöneldik. Altyapı çalışmalarımızı hiç bir zaman ikinci plana atmadık. Profesyonel futbol takımımızın yanı sıra altyapıya da önemli yatırımlar yaptık" dedi.

Kahveci, altyapıda yetenekli sporculara sahip olduklarını belirterek, "Altyapıda önemli bir gelişim sağladık. Yetenekli sporcularımız var. Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'nda da altyapımızdan yetişen sporcularla mücadele edeceğiz. Yıldız Kızlarda oldukça iddialıyız. İlk grubu geçerek, şampiyonada yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

MÜSABAKALAR 24 HAZİRAN'DA BAŞLAYACAK

Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası, 24 Haziran'da başlayıp, 28 Haziran'da sona erecek.

Yıldız Kızlarda müsabakalar 16 grupta oynanacak. Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarının sonucunda gruplarını birinci sırada tamamlayan takımlar bir üst tura çıkmaya hak kazanacak. Bir üst turda takımlar kura ile 4'er takımlı 4 grup halinde mücadele edecek. Bu aşamada gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar çeyrek finale kalma hakkı elde edecek. Çeyrek final ve sonrasında oynanacak maçlar tek maç eleme usulünde gerçekleştirilecek.

Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek olan Kahramanmaraş Anadolu Gençlikspor Kulübü, Kahramanmaraş grubunda yer alacak.

Anadolu Gençlikspor Kulübü, grupta Maraşgücüspor, Akcakoyunlu İdmanyurdu Spor, Önsen Vefaspor ve Şanlıurfa Gençlikspor takımlarına karşı mücadele edecek.

Anadolu Gençlikspor Kulübü ilk maçta 24 Haziran Çarşamba günü Saim Çotur Stadyumunda saat 17.00 da bir diğer Kahramanmaraş ekibi Maraşgücüspor’a konuk olacak. Fikstüre göre ilk maçta ev sahibi Akcakoyunlu idmanyurdu –Önsen Vefa ile Saim Çotur Stadyumunda saat 15.00 da karşı karşıya gelecek. İlk maçlarda Şanlıurfa ekibi Şanlıurfa Gençlik ve spor Bay geçecek.

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x