Yıldız Teknik’ten örnek davranış

Yıldız Teknik’ten örnek davranış

Kahramanmaraş Yıldız Teknik Anadolu ve Meslek Lisesi Öğretmenleri Ramazan ayına özel örnek bir etkinliğe imza attı. Öğretmenler okulda düzenledikleri kermesin gelirini Gıda paketi yaparak yardıma muhtaç ailelere dağıttı.

28 Mayıs 2018 - 07:54

Ramazan ayının gelmesiyle verilen iftarlara ve dağıtılan gıda paketlerine bir yenisi daha eklendi. Kahramanmaraş Yıldız Teknik Anadolu ve Meslek Lisesi öğretmenleri yardıma muhtaç aileler için kermes düzenledi. Okul bahçesinde düzenlenen kermesten elde edilen gelirin üzerine öğretmenler de ekleme yaparak gıda paketi yaptırdı.

Bir ailenin neredeyse tüm ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde olan gıda paketlerinin yardıma muhtaç ailelere dağıtıldığını belirten Yıldız Teknik Anadolu ve Meslek Lisesi Müdürü İlknur Kılıç, bu yardımlaşmanın ve okulunda görev yapan öğretmenlerin de bu yardıma katılmasının tüm camialarını mutlu ettiğini söyledi.

Emeği geçenlere teşekkür eden Kılıç bir teşekkür de öğrencilerine yaptı. Hayır kermesi ve devamında öğretmenlerinde kaktı yapmasıyla dağıtılan ramazan paketlerinin ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldığını dile getirdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x