Yılın ilk müjdesi Dilipak’tan

Yılın ilk müjdesi Dilipak’tan

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Kahramanmaraş-Kayseri karayolunun 40 km daha kısalacağı müjdesini verdi.

03 Ocak 2018 - 02:41

Ak Partili Dilipak uzun uğraşlar sonucu Göksun, Tufanbeyli, Tomarza ve Kayseri yolunun Kahramanmaraş Milletvekillerimizin çabaları sonucunda Karayolları Güzergâhına alındığı müjdesini verdi. Proje İhalesi 22 Kasım 2017’de gerçekleşmiş olup sözleşmesi ise bugün itibarı ile imzalandığını ifade eden Dilipak sözlerin e şöyle devam etti: “Yolun Proje İhalesinin bitirilmesine müteakip hızlı bir şekilde Milletvekillerimiz ile birlikte yapım ihalesinin gerçekleşmesini sağlayacağız bu yol ile birlikte Kahramanmaraş Türkiye’nin Doğu’dan Batı’ya en önemli güzergâhlarından biri olacaktır. Kahramanmaraş-Göksun arası tünellerimizin bitmesi ile de Türkiye’nin Kuzey’inden Güney’ine en önemli güzergâhı olacaktır. Bu yapılan ve yapılacak yollarla Kahramanmaraş’ımız kavşakların kesişim noktası olacak ve kat kat büyüyecektir” dedi.

Kahramanmaraş için ne yapsak azdır diyen Dilipak, “Bu imkânları bize sunan başta Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım Bey’e ve tüm Dava Arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi