Yılın öğretmenine bir ödülde MEB’den

Yılın öğretmenine bir ödülde MEB’den

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kahramanmaraş’ta ”Yılın Öğretmeni” ödülüne layık görülen 2 öğretmenden biri olan Muharrem Abut, Milli Eğitim Bakanlığı’nın “81 İlden 81 Öğretmen” programı kapsamında Konya’da düzenlenen bir dizi etkinlik ve akabinde düzenlenen Şeb-i Aruz töreninde Kahramanmaraş’ı başarı ile temsil ederek memleketi Kahramanmaraş’a döndü.

12 Aralık 2016 - 07:32

Muharrem Abut, düzenlenen ödül töreni sırasında yaptığı kısa konuşmada:“Hoşgörünün başkenti, Mevlana diyarı Konya’ya, kahramanlar diyarı, şiirin başkenti Kahramanmaraş’tan, Sütçü İmam’ın, Necip Fazıl Kısakürek’in, Cahit Zarifoğlu’nun, Abdurrahim Karakoç’un, Aşık Mahsuni Şerif’in, selamlarını getirdiğini söyledi. Akabinde ise ödülünü Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy’un elinden alan Öğretmenimiz, kendisinin de ulusal düzeyde yazılı-basılı eserleri bulunan bir edebiyatçı olduğunu söyleyerek yanında getirdiği “İki Kaşık Tek Kâse Çorba” isimli kitabını protokol üyelerine armağan olarak sundu.

Bizde Kahramanmaraş’ta Bugün gazetesi olarak şehrimizi Konya’da başarı ile temsil ederek göğsümüzü kabartan öğretmenimiz Muharrem Abut’u tebrik ediyor, başarıların yeni nesillere örnek teşkil etmesini temenni ediyoruz. (GÖKHAN DÖKÜCÜ)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
KSÜ Öğrencilerinden Gazze Nöbeti:
KSÜ Öğrencilerinden Gazze Nöbeti: "Yaşasın Küresel...