Yine kirli oyunları ortaya çıktı!

Yine kirli oyunları ortaya çıktı!

İsrail’in yayılmacı politikasının bir eseri olan Filistin gerçeği gözler önünde dururken, bununla yetinmeyen İsrail Türkiye haritasını Ermenistan gibi gösterdi. Türk bir vatandaş tarafından İsrail’de çekilen videoda, sözde Ermenistan haritasında Elbistan Malatya’ya, Zeytin Ilıcası’da Gaziantep’e bağlandığı görülüyor.

30 Nisan 2019 - 03:54

16-17 ve 18 yüzyılda Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde bulanan Ilıca, Yenicekale civarlarında yaşayan Ermenilerin Türklere yaptığı zulümler tarih kitaplarında yer alıyor. Yıllarca Ermenilere Osmanlı zulüm yaptı diye yaygara koparanlar, medyanın gücünü de kullanarak büyük bir oyunun içine gittiler. Bir taraftan güçlü para sermayesini kullananlar Osmanlı Ermenileri katletti derken, tarih kitapları ise Ermeni çetecilerin özellikle Kahramanmaraş civarında yaptığı vahşeti gözler önüne seriyor. Maraş’ın kurtuluşunda Fransızlar ile olan Ermeni çeteciler bir çok Maraşlının ölümüne neden olmuştu. Tarih bunları tüm gerçekliği ile gözler önüne sererken, İsrail’de çekildiği varsayılan bir video ortalığı karıştırdı. Türk bir vatandaş tarafından çekilen videoda, turistlere yön göstermek için asıldığı tahmin edilen haritada Türkiye Ermenistan gibi görünüyor. Videoda görülen kırmızı oklar ise bazı ilçelerin başka illere bağlandığı görülüyor.

İSRAİL KÜSTAHLIKTA SINIR TANIMIYOR

Küstahlıkta sınır tanımayan İsrail’in sözde Ermenistan gibi gösterdiği Türkiye haritasında Kahramanmaraş ayrı bir bölge olarak gösteriliyor. Tarih boyunca Ermeni nüfusun yoğun olarak yaşadığı Zeytin ılıcası bölgesi ise Gaziantep’e bağlı gösteriliyor. Kahramanmaraş’ın en büyük ilçesi Elbistan ise Gaziantep’e bağlı olarak gösteriliyor. Videonun kim tarafından çekildiği bilinmezken, tepkiler ise çığ gibi büyüyor. Sosyal medya hesaplarında paylaşılan videoya tepki mesajları yağıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...