Yoğun kış koşulları nedeniyle deforme olan yollar onarılıyor

Yoğun kış koşulları nedeniyle deforme olan yollar onarılıyor

Elbistan Belediyesi yoğun kış koşulları nedeniyle bozulan yolların onarımına başladı. Ekipler, yoğunluk yaşanan caddelerden başlayarak kentin tamamında onarım çalışması yürütecek.

17 Şubat 2022 - 00:15

Günler süren kar yağışıyla mücadele sırasında, küreme ve tuzlama çalışmaları nedeniyle bozulan bazı yolların onarımı yapılıyor.

Kentteki yoğunluğa göre sıralama yapan Elbistan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, genel bir bakım onarım yapacağı belirtildi.

Çalışmaları takip eden Fen İşleri Müdürü Ferhat Balta, kent genelinde onarım çalışması yürütüldüğünü söyledi.

Yılsonu itibarıyla kendi onarım malzemelerini ürettiklerini ve hazırlıklı bir çalışma yürüttüklerini belirten Balta, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Elbistan Belediyesi olarak kış ayına hazırlıklı başlamıştık. Büyük bir aksaklık yaşamadan yaptığımız çalışmaların ardından şimdi de, kış koşulları nedeniyle deforme olan yollarda onarım çalışması yürütüyoruz. Yılsonun da bu günleri ön görerek kendi üretimimiz olan malzemeyi kullanıyoruz. Bu sayede yaklaşık 500 bin lira gibi bir rakam da belediyemizin kasasında kalmış oldu. Vatandaşlarımızın rahat bir şekilde araçlarını kullanabilmeleri için çalışmalarımızı şehrimizin tamamında yapmak üzere planlamamız hazır” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş’ta kaza kurşunu ağabeyini hayattan kopardı
Kahramanmaraş’ta kaza kurşunu ağabeyini hayattan kopardı
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...